Εύβοια: Λυκόσκυλο ακολούθησε τον ιδιοκτήτη του ακόμη και στο θάνατο - «Έσβησε» στο ίδιο μέρος που πέθανε και ο Θανάσης Καλτσούλας! (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Εύβοια: Λυκόσκυλο ακολούθησε τον ιδιοκτήτη του ακόμη και στο θάνατο - «Έσβησε» στο ίδιο μέρος που πέθανε και ο Θανάσης Καλτσούλας! (ΦΩΤΟ)

«Πιστός» στη ζωή αλλά και στο θάνατο του αφεντικού του στάθηκε ένας σκύλος, ράτσας «Γερμανικός Ποιμενικός», στο Μαντούδι της Βόρειας Εύβοιας...

Πριν λίγες μέρες, σε ηλικία 54 ετών άφησε την τελευταία του πνοή ο Θανάσης Καλτσούλας (φωτο), ο οποίος παλαιότερα διατηρούσε επιχείρηση (μπουγατσοπωλείο) στη περιοχή της Αγοράς, στη Χαλκίδα.

Ο άτυχος άνδρας βρισκόνταν σε γραφείο στο Μαντούδι όταν υπέστη έμφραγμα, το οποίο αποδείχθηκε μοιραίο.

Σύμφωνα με το τοπικό blog «mantoudi news», ο 54χρονος είχε πάντα δίπλα του ένα λυκόσκυλο που τον ακολουθούσε σε κάθε του βήμα.

Από την ημέρα που «έφυγε» ο 54χρονος, το σκυλί κάθισε στο σημείο που είχε πέσει το αφεντικό του και από τότε, δεν μετακινήθηκε, αρνήθηκε φαγητό και νερό, προκειμένου να ακολουθήσει το αφεντικό του στον θάνατο.

Και όντως, πριν λίγες ημέρες, ο σκύλος άφησε την τελευταία του πνοή, στο ίδιο σημείο που πέθανε και ο Θανάσης Καλτσούλας.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA