Έξω Παναγίτσα: Ο πιο αιματοβαμένος δρόμος! Ένας χρόνος από τον τραγικό θάνατο της 19χρονης Χρυσούλας σε τροχαίο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Έξω Παναγίτσα: Ο πιο αιματοβαμένος δρόμος! Ένας χρόνος από τον τραγικό θάνατο της 19χρονης Χρυσούλας σε τροχαίο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Ένας χρόνος πέρασε από τον τραγικό θάνατο της 19χρονης Χρυσούλας (Χρύσας) Πανταζή, η οποία έχασε τη ζωή της σε τρομακτικό τροχαίο (δείτε ΕΔΩ) που σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Τετάρτης (14-06-2017) στο 4ο χλμ της Ε.Ο. Χαλκίδας - Αρτάκης...

Στον ίδιο δρόμο και σε ελάχιστη απόσταση, τραυματίστηκε πριν λίγες μέρες σε σφοδρό τροχαίο και ο Δημήτρης Κορδώνης, ο οποίος χαροπαλεύει στο Νοσοκομείο ΚΑΤ. (δείτε ΕΔΩ, ΕΔΩ και ΕΔΩ τα σχετικά ρεπορτάζ).

Το μοιραίο τροχαίο δυστύχημα έγινε στη περιοχή Έξω Παναγίτσα, απέναντι από την ταβέρνα «Μίχος», όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε 20χρονος Χαλκιδέος και στο οποίο επέβαιναν ακόμη δύο 19χρονες, δίδυμες αδερφές και ένας 21χρονος, συγκρούστηκε με διερχόμενο ΙΧ που οδηγούσε 30χρονος και στο οποίο επέβαινε ακόμη μία 28χρονη.


Από την σύγκρουση, το μοιραίο αυτοκίνητο κατέληξε με σφοδρή δύναμη στην πλευρά που βρίσκονται το πρατήριο υγρών καυσίμων EKO και το κατάστημα «Κατσαρέλης».

Δυστυχώς, η μια από τις 19χρονες αδερφές ανασύρθηκε νεκρή, ενώ η αδερφή της και ο 21χρονος διακομίστηκαν στο Νοσοκομείο Χαλκίδας όπου νοσηλεύτηκαν για αρκετές μέρες.


Δείτε ξανά τα πλάνα από το σημείο που βρήκε τραγικό θάνατο η 19χρονη Χρύσα Πανταζή:
 

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA