ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΕΙΡΗΝΗ ΜΠΕΝΕΤΟΥ
MICROCHIP ΧΑΛΚΙΔΑ
ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ ΠΑΣ ΓΥΡΕΥΟΝΤΑΣ
SMOKER LAND

Πυροσβεστική για την φωτιά στο Πούρνο: «Αναζητείται για να συλληφθεί χειριστής αγροτικού μηχανήματος»

Διαβάστε τι αναφέρει η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χαλκίδας που εκδόθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (02-06-2018) για την φωτιά στο χωριό Πούρνος του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων:

Για κατάσβεση πυρκαγιάς, κλήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Χαλκίδας χθες, 01-06-2018 και περί ώρα 15:25 στη θέση "ΠΟΛΥΤΗΡΑ" T.Κ Πούρνου, του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων. 

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε αρχικά εντός αγροκτήματος, όπου γίνονταν εργασίες – θερισμός και κατόπιν επεκτάθηκε σε παρακείμενο δάσος Χαλεπίου Πεύκης καθώς και σε άλλες αγροτικές εκτάσεις. 

Από την 02:55 ώρα της 02/06/2018 αναζητείται στα πλαίσια του αυτοφώρου ο Κ.Α. χειριστής αγροτικού μηχανήματος, ο οποίος εκτελούσε εργασίες στο συγκεκριμένο χωράφι. 

Από την πυρκαγιά έχει καεί μεγάλη έκταση συμπαγούς πευκοδάσους και καλλιεργήσιμων εκτάσεων. 

Στην επιχείρηση κατάσβεσης λαμβάνουν μέρος ισχυρές επίγειες δυνάμεις, το έργο των οποίων συνδράμουν, εναέρια μέσα. 

Η πυρκαγιά αυτή την ώρα βρίσκεται σε ύφεση».

Δήμος Ιστιαίας - Αιδηψού: Δείτε τι λέει ο 47χρονος αγρότης που κατήγγειλε την Διευθύντρια για «φακελάκι» 1200 ευρώ - «Αν δεν καταδικαστεί πρέπει να αλλάξουμε χώρα» (ΒΙΝΤΕΟ)

«Μου λέει μου έχουν κόψει το ρεύμα και χρειάζομαι 1.200 ευρώ αν θες να προχωρήσει το αίτημα σου... Αν δεν καταδικαστεί πρέπει να αλλάξουμ...