ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΕΙΡΗΝΗ ΜΠΕΝΕΤΟΥ
MICROCHIP ΧΑΛΚΙΔΑ
ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ ΠΑΣ ΓΥΡΕΥΟΝΤΑΣ
SMOKER LAND

Θεοδωράκης σε βουλευτή της ΝΔ: «Πάρτε τις γόβες σας και πηγαίνετε να...» (ΒΙΝΤΕΟ)

Την οργή του Σταύρου Θεοδωράκη πυροδότησαν οι διαμαρτυρίες της βουλευτή Κατερίνας Μάρκου, -η οποία είχε εκλεγεί με το Ποτάμι και μετά την ανεξαρτητοποίησή της προσχώρησε στη Νέα Δημοκρατία-, για τα όσα έλεγε στη Βουλή σχετικά με τη συμφωνία επίλυσης του ονοματολογικού της ΠΓΔΜ...

«Σε αντίθεση με σας, εγώ κυκλοφορώ στους δρόμους της Θεσσαλονίκης και όχι στα σαλόνια. Αντί να κρύβεστε και να ντρέπεστε, τολμάτε και μιλάτε, ενώ εγώ κυκλοφορώ στους δρόμους της Θεσσαλονίκης. 

Τα ψηλοτάκουνά σας δεν φτάνουν στους δρόμους. Βγάλτε τις γόβες και και πηγαίνετε στη Θεσσαλονίκη για να ακούσετε τον κόσμο. Δάνειο πήρατε από τη ΝΔ;» και απευθυνόμενος στους βουλευτές της ΝΔ είπε: «Να χαίρεστε τους νέους σας συμμάχους».

ΒΙΝΤΕΟ

Δήμος Ιστιαίας - Αιδηψού: Δείτε τι λέει ο 47χρονος αγρότης που κατήγγειλε την Διευθύντρια για «φακελάκι» 1200 ευρώ - «Αν δεν καταδικαστεί πρέπει να αλλάξουμε χώρα» (ΒΙΝΤΕΟ)

«Μου λέει μου έχουν κόψει το ρεύμα και χρειάζομαι 1.200 ευρώ αν θες να προχωρήσει το αίτημα σου... Αν δεν καταδικαστεί πρέπει να αλλάξουμ...