Τουρίστρια προσπάθησε να πνίξει αστυνομικό με την ζώνη του περιπολικού! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Τουρίστρια προσπάθησε να πνίξει αστυνομικό με την ζώνη του περιπολικού!

Με την ζώνη ασφαλείας περιπολικού στο οποίο επέβαινε, προσπάθησε να πνίξει τον αστυνομικό - οδηγό του αυτοκινήτου, τυλίγοντας την στον λαιμό του, μια 43χρονη Σουηδή στη Κάλυμνο...

Ο αστυνομικός μετά τον αρχικό αιφνιδιασμό και με την συνδρομή του συναδέλφου του που βρισκόταν στη θέση του συνοδηγού, ακινητοποίησε το όχημα και πέρασε χειροπέδες στη γυναίκα. 

Άγνωστο παραμένει τι προκάλεσε την αντίδραση της γυναίκας, που μετά την επίθεση στον αστυνομικό, τέθηκε υπό κράτηση.
 
Το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (08-06-2018), λίγα λεπτά πριν φτάσει το όχημα στο αστυνομικό τμήμα της Πόθιας. 

Σύμφωνα με το newpost.gr, αφορμή για το συμβάν, στάθηκε η προσαγωγή για προστατευτική φύλαξη του συντρόφου της 43χρονης, ο οποίος φέρεται να προκάλεσε φθορές σε κατάσταση μέθης στο ξενοδοχείο που διέμεναν στο Μασούρι.

Οι αστυνομικοί κλήθηκαν στο σημείο και χωρίς να υπάρξει η παραμικρή αντίδραση, η σύντροφος του μεθυσμένου και ο ίδιος, δέχτηκαν να μεταβούν για λίγες ώρες στο τμήμα, προκειμένου να...συνέλθει και στην συνέχεια να συνεχίσουν τις διακοπές τους.

Άγνωστο παραμένει ωστόσο τι έγινε μέσα στο περιπολικό και τι προκάλεσε την αντίδραση της γυναίκας, που μετά την επίθεση στον αστυνομικό, τέθηκε υπό κράτηση.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA