ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΕΙΡΗΝΗ ΜΠΕΝΕΤΟΥ
MICROCHIP ΧΑΛΚΙΔΑ
ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ ΠΑΣ ΓΥΡΕΥΟΝΤΑΣ
SMOKER LAND

Χαλκίδα: Δείτε τι δήλωσε ο «πρασινοφρουρός» Χρήστος Παγώνης στην εκδήλωση του ΚΙΝΑΛ - «Η αυτοδιοίκηση είναι παιδί του ΠΑΣΟΚ»

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (13-06-2018) στην αίθουσα συνεδριάσεων του Διοικητηρίου στη Χαλκίδα, η πρώτη πολιτική εκδήλωση του ΚΙΝΑΛ για το Νομό Εύβοιας...

Κεντρικός ομιλητής ήταν ο Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, ενώ ανάμεσα στους ομιλητές ήταν και ο Δήμαρχος Χαλκιδέων, Χρήστος Παγώνης ο οποίος τόνισε μεταξύ άλλων:

«Με το νέο νομοσχέδιο που βρίσκεται προ των πυλών της Βουλής μπαίνει "μπουρλότο" στο θεσμό της Αυτοδιοίκησης. 

Δεν μπορούμε να συζητάμε το θέμα της απλής αναλογικής το οποίο θα διαλύσει εντελώς την Αυτοδιοίκηση αφού σήμερα έχοντας ισχυρές πλειοψηφίες ποτέ δεν μπορούν να περάσουν ομόφωνα ούτε οι προϋπολογισμοί ούτε τα τα τεχνικά προγράμματα, ούτε τίποτα.

Αυτό είναι ένα σημαντικό ζήτημα που έχει να κάνει με το αυριανό κράτος που θέλουμε να στήσουμε και με ιδιαίτερη έμφαση θα πρέπει να τοποθετηθεί το Κίνημα Αλλαγής απέναντι σε ένα θεσμό που κινδυνεύει και είναι παιδί του ΠΑΣΟΚ».

Δήμος Ιστιαίας - Αιδηψού: Δείτε τι λέει ο 47χρονος αγρότης που κατήγγειλε την Διευθύντρια για «φακελάκι» 1200 ευρώ - «Αν δεν καταδικαστεί πρέπει να αλλάξουμε χώρα» (ΒΙΝΤΕΟ)

«Μου λέει μου έχουν κόψει το ρεύμα και χρειάζομαι 1.200 ευρώ αν θες να προχωρήσει το αίτημα σου... Αν δεν καταδικαστεί πρέπει να αλλάξουμ...