Αρτάκη: Φραστική επίθεση Φωτάκη σε Πρατσόλη: «Είσαι προδότης» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Αρτάκη: Φραστική επίθεση Φωτάκη σε Πρατσόλη: «Είσαι προδότης»

«Θερμό» επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον υποψήφιο βουλευτή της ΝΔ, Μάνο Φωτάκη σημειώθηκε στη Νέα Αρτάκη κατά την διάρκεια της Λιτάνευσης της Εικόνας των Αγίων Αποστόλων...

Σύμφωνα με επώνυμες μαρτυρίες, ο Μάνος Φωτάκης επιτέθηκε με ύβρεις κατά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Αναστάσιου Πρατσόλη, αποκαλώντας τον μάλιστα και «προδότη».

Αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού ήταν και ο Αντιδήμαρχος Νέας Αρτάκης, Νίκος Γεωργαλάς, ο οποίος ανέφερε τα εξής:
 
«Στο μέσον της περιφοράς της εικόνας των Αγίων Δώδεκα Αποστόλων και ενώπιον του Δημάρχου Χρήστου Παγώνη, του πρώην Δημάρχου Αθανάσιου Ζεμπίλη, άλλων δημοτικών συμβούλων και πλήθους κόσμου, ο κ. Φωτάκης άρχισε ξαφνικά και χωρίς αιτία να βρίζει με ακατανόμαστες λέξεις τον βουλευτή κ. Αναστάσιο Πρατσόλη σε απόσταση 2, 3 μέτρων από την εικόνα. 

Ο βουλευτής βάδιζε ακριβώς πίσω από την εικόνα και αμέσως όλοι προσπάθησαν να σταματήσουν τον κ. Φωτάκη οποίος στο τέλος προσπαθώντας να καλύψει την προσωπική επίθεση που έκανε στον κ. Πρατσόλη, τον αποκάλεσε προδότη.

Σαν υπεύθυνος Αντιδήμαρχος για τη Νέα Αρτάκη που είμαι, καταδικάζω την συμπεριφορά του πρώην Δημοτικού Σύμβουλου κ. Φωτάκη. Τα προσωπικά προβλήματα που έχει μπορεί να τα λύσει σε άλλους χώρους και όχι κάτω από την εικόνα».

Από την άλλη πλευρά, ο Μάνος Φωτάκης διαψεύδει ότι έγιναν έτσι τα πράγματα και κατηγορεί τον Αντιδήμαρχο για παραπληροφόρηση.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA