Δήμος Αθηναίων: «Καρφιά» Πατούλη για Μπακογιάννη - «Καλοδεχούμενοι όσοι δεν παίζουν ύπουλα και δεν χρησιμοποιούν κληρονομικά δικαιώματα» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Δήμος Αθηναίων: «Καρφιά» Πατούλη για Μπακογιάννη - «Καλοδεχούμενοι όσοι δεν παίζουν ύπουλα και δεν χρησιμοποιούν κληρονομικά δικαιώματα»

«Παρών» στη μάχη για το Δήμο της Αθήνας δήλωσε, εκ νέου, ο «γαλάζιος» δήμαρχος του Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης...

Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ, σε εκδήλωση για τον ένα χρόνο λειτουργίας της πολιτικής του κίνησης, υπογράμμισε «πως δεν θα αφήσω τις γειτονιές της Αθήνας έρμαιο σε κάποιους με πολιτικές φιλοδοξίες», ενώ επεφύλαξε έμμεσες αιχμές για τον Κώστα Μπακογιάννη, τονίζοντας τα εξής:

 «Καλοδεχούμενοι στη μάχη είναι όλοι, αρκεί να παίζουν καθαρά. Στα ίσια, κι όχι ύπουλα. Με βάση αρχές, αξίες και προγράμματα. Κι όχι στη βάση κληρονομικών δικαιωμάτων» σημείωσε και πρόσθεσε: «εγώ προσωπικά, έχω πρόβλημα με αυτούς που θέλουν να πάρουν από την πόλη και τους πολίτες, χωρίς να δώσουν τίποτε. Με αυτούς που πιστεύουν ότι η πόλη τους χρωστά».

Τα «πυρά» του Γιώργου Πατούλη συγκέντρωσε και ο νυν Δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης:

«Δεν διοικείται με το γάντι η πρωτεύουσα. Θέλει όραμα, σχέδιο και διάθεση για συγκρούσεις και ανατροπές. Η δημοτική αρχή δεν εστίασε στις ανάγκες του απλού πολίτη και δεν αντιλήφθηκε πως η Αθήνα δεν χρειάζεται Δημάρχους που κάνουν αφ’ υψηλού πολιτική, κλεισμένοι σε γυάλινα γραφεία».

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA