Δολοφονία 32χρονης εφοριακού: «Άλλοι με έβαλαν να την σκοτώσω» λέει ο Σοροπίδης που καταδικάστηκε σε δις ισόβια - Συμφωνεί και ο πατέρας ότι κάτι άλλο συμβαίνει! (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Δολοφονία 32χρονης εφοριακού: «Άλλοι με έβαλαν να την σκοτώσω» λέει ο Σοροπίδης που καταδικάστηκε σε δις ισόβια - Συμφωνεί και ο πατέρας ότι κάτι άλλο συμβαίνει! (ΒΙΝΤΕΟ)

Την καταδίκη του Εμμανουήλ Σοροπίδη σε δις ισόβια και 9 μήνες, καθώς και στέρηση των πολιτικών του δικαιωμάτων, αποφάσισε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο για την υπόθεση της δολοφονίας της 32χρονης εφοριακού Δώρας Ζεμπερη το περασμένο φθινόπωρο, στο Β´ νεκροταφείο Αθηνών...

Το δικαστήριο έκρινε ένοχο τον Εμμανουήλ Σοροπίδη για τα κακουργήματα της ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και της ληστείας με ιδιαίτερη σκληρότητα και για τα πλημμελήματα της παράνομης οπλοχρησίας και της παράνομης οπλοφορίας.

Ωστόσο λίγες ώρες μετά την καταδικαστική απόφαση ο φερόμενος δολοφόνος επιμένει ότι την λήστεψε αλλά δεν είναι αυτός που την σκότωσε. «Ας ψάξουν οι δικαστές ποιοι με έβαλαν και ποιοι ήταν εκείνη την μέρα στο νεκροταφείο», τόνισε στον ΑΝΤ1.

Συμφωνεί ο πατέρας με τους ισχυρισμούς του Σοροπίδη

Μπορεί οι δικαστές και οι ένορκοι να μην πείστηκαν από τις εκδοχές του 59χρονου, ωστόσο οι ισχυρισμοί αυτοί έπεισαν τον πατέρα της άτυχης εφοριακού.

«Αλήθεια λέει. Κάθε μέρα κλέβουν εκατό τσάντες, είδες κανέναν να σκοτώνει; Τον πληρώσανε για να την σκοτώσει. Ο Σοροπίδης λέει αλήθεια. Καλώ τους Εισαγγελείς, καλώ τους Δικαστές να ψάξουν πίσω από τον Σοροπίδη. Δεν θα αφήσω πέτρα να μην σηκώσω αν δεν βρω ποιος σκότωσε το παιδί.».

Σημειώνεται, ότι ο πατέρας της 32χρονης έχει προσλάβει ιδιωτικούς ερευνητές προκειμένου να ερευνήσουν περισσότερο την υπόθεση.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA