Η εξομολόγηση του Χαλκιδέου Αργύρη Αγγέλου για την απώλεια του πατέρα του! (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Η εξομολόγηση του Χαλκιδέου Αργύρη Αγγέλου για την απώλεια του πατέρα του! (ΒΙΝΤΕΟ)

Στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλοκαίρι Μαζί στις 10» με την Νικολέττα Ράλλη και τον Νίκο Αναδιώτη ήταν καλεσμένος την Δευτέρα (16-07-2018) ο Χαλκιδέος ηθοποιός, Αργύρης Αγγέλου, ο οποίος εξομολογήθηκε και για την μέρα που έχασε τον πατέρα του...

«Έχει συμβεί σε παράσταση να αντιμετωπίσω προσωπικά θέματα. Όταν έχασα τον μπαμπά μου έπαιξα κανονικά στην παράσταση. Δεν αφορά ούτε τον κόσμο, ούτε την παραγωγή, ούτε συναδέλφους που δεν θα παίξουν εκείνη την μέρα. Είναι πιο εύκολο απ’ ότι νομίζεις. 

Δεν σκέφτεσαι τίποτα εκείνη τη στιγμή. Είναι η τέλεια ευκαιρία για 3 ώρες να φύγει το μυαλό σου. Από κάπου που είναι κολλημένο και θέλεις το χρόνο σου να το συνειδητοποιήσεις. Όταν συμβαίνει μια απώλεια ξαφνικά, δεν έχεις προλάβει να το συνειδητοποιήσεις.

Ήταν άρρωστος, απλά επειδή εγώ δεν έχω ζήσει παππού και γιαγιά, δεν έχω ζήσει απώλειες μέσα στην οικογένεια, είμαι λίγο καλομαθημένος σε αυτό το κομμάτι, ήταν ουσιαστικά η πρώτη μεγάλη απώλεια. Μου πήρε χρόνια να το συνειδητοποιήσω, δεν μου πήρε μέρες. 

Επομένως ήταν η τέλεια ευκαιρία αυτές τις τρεις ώρες να μην σκέφτεσαι τίποτα άλλο. Πήρα τις πιο ωραίες αγκαλιές που έχω πάρει ποτέ στη ζωή μου…», είπε μεταξύ άλλων ο Αργύρης Αγγέλου.

Δείτε στο ΒΙΝΤΕΟ που ακολουθεί όλα όσα είπε ο Χαλκιδέος ηθοποιός:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA