Μαυραγάνης για τα ανασφάλιστα οχήματα: «Αναγκαστική η νέα περίοδος χάριτος...» (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Μαυραγάνης για τα ανασφάλιστα οχήματα: «Αναγκαστική η νέα περίοδος χάριτος...» (ΒΙΝΤΕΟ)

«Σωστά δόθηκε η εξάμηνη παράταση από το υπουργείο Οικονομικών ώστε οι ιδιοκτήτες που έχουν ανασφάλιστα οχήματα να συμμορφωθούν, καθώς θα πρέπει να γίνει περαιτέρω εκκαθάριση του μητρώου και να διαπιστωθεί ποια οχήματα που εμφανίζονται ως μη ασφαλισμένα είναι εν αχρησία ή έχουν πλαστά ασφαλιστήρια, ενώ ταυτόχρονα δίνεται χρόνος ώστε να βρεθεί τρόπος να γίνει το ίδιο και για τις μοτοσυκλέτες»...

Αυτό υποστήριξε ο Ευβοιώτης υφυπουργός Μεταφορών και Υποδομών, Νίκος Μαυραγάνης, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλοκαίρι Μαζί», ενώ πρόσθεσε πως όσοι εκμεταλλεύονται το γεγονός αυτό και συνεχίζουν να κυκλοφορούν με ανασφάλιστα, εκτός από τα πρόστιμα υπάρχουν και οι ποινικές κυρώσεις.

Για τον νέο Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (ΚΟΚ), ο Ν. Μαυραγάνης είπε ότι τα πρόστιμα έχουν μείνει ίδια (χωρίς να ισχύει και η έκπτωση) για τις πολύ βαριές παραβιάσεις, όπως του φωτεινού σηματοδότητη, του STOP της υπερβολικής ταχύτητας κ.α., κάποια έχουν μειωθεί κατά 50% και σε άλλες παραβιάσεις δεν υπάρχει καθόλου πρόστιμο, αλλά αρκεί η αφαίρεση διπλώματος και άδειας ώστε να σοκαριστεί, όπως είπε, ο παραβάτης.

Ο υφυπουργός πρόσθεσε πως «επιτέλους ενεργοποιήθηκε η διασύνδεση συστημάτων της Αστυνομίας με το υπουργείο Οικονομικών και το Υπουργείο Μεταφορών ώστε πλέον το μέτρο να εφαρμόζεται πλήρως».
 
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA