Παραιτήθηκε από το Προεδρείο της Βουλής ο Δημήτρης Καμμένος | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Παραιτήθηκε από το Προεδρείο της Βουλής ο Δημήτρης Καμμένος

Ένα βήμα πίσω έκανε ο Δημήτρης Καμμένος, κάνοντας γνωστό ότι τη Δευτέρα, μετά τη συνεδρίαση της Διάσκεψης των Προέδρων, θα παραιτηθεί από τη θέση του Αντιπροέδρου της Βουλής...

Όπως είπε δεν θέλει να παρακωλύσει άλλο τη διαδικασία, καθώς ήδη παρατηρούνται διάφορα προβλήματα με τους αντιπροέδρους που καλούνται να κάνουν τη “βάρδια” του αφού ο ίδιος έχει μπει στον “πάγο”.

Σε συνομιλία του με τους δημοσιογράφους, ανέφερε πως ενημέρωσε σχετικά τον Πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση, πως τη Δευτέρα θα συμμετάσχει στη Διάσκεψη όπου θα γίνει ψηφοφορία για δικαστικούς και αμέσως μετά θα υποβάλλει την παραίτησή του. 
 
«Ακολουθώντας τη συζήτηση που έχει προηγηθεί στις δύο διασκέψεις προέδρων για το ζήτημα της Aντιπροεδρίας στη Βουλή, θα συμμετάσχω τη Δευτέρα στη διάσκεψη των Pροέδρων, διότι δεν πρέπει να λείπει κάποιος από τους Aντιπροέδρους, διότι έχει προγραμματιστεί ψηφοφορία για δικαστικούς. Μετά τη διάσκεψη θα παραιτηθώ και θα παραδώσω τη θέση του Aντιπροέδρου», είπε ο Δημήτρης Καμμένος.

Μέσα στην επόμενη εβδομάδα, πριν ξεκινήσουν δηλαδή, τα θερινά τμήματα, θα διεξαχθεί και η ψηφοφορία για τον βουλευτή των ΑΝΕΛ που θα τον αντικαταστήσει.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA