Στο Κιάτο και την Αμάρυνθο τα δύο νέα ραντεβού για το τζετ σκι | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Στο Κιάτο και την Αμάρυνθο τα δύο νέα ραντεβού για το τζετ σκι

Το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα τζετ σκι ολοκληρώθηκε με εντυπωσιακό τρόπο στο Βέλγιο και οι τέσσερις Έλληνες πρωταθλητές επέστρεψαν στην Ελλάδα, έχοντας στις αποσκευές τους σημαντικές διακρίσεις με πρώτη και καλύτερη την 4η θέση του Θοδωρή Λαδογιάννη, στα ατμοσφαιρικά, στην κατηγορία Run N/A +Classic 2 stroke...

«Η τετράδα της Ελληνικής Λέσχης Ταχυπλοΐας (ΕΛΤ) αποτελούμενη από τους Θοδωρή Λαδογιάννη, Γιώργο Ντουρουντάκη, Αντώνη Κόκα και Νίκο Φλώρο, έκανε σπουδαίες εμφανίσεις στο Jet Ribe European Jet Ski Championship, που έγινε στο Βέλγιο, με την συμμετοχή 350 οδηγών από ολόκληρο τον κόσμο μιας και ήταν open. Μια 4άδα που εκπροσώπησε επάξια την χώρα μας στην κορυφαία διοργάνωση της χρονιάς, δείχνοντας το υψηλό επίπεδο του αθλήματος στην χώρα μας» δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΛΤ Παύλος Χριστόπουλος, που βρέθηκε στο Βέλγιο, μαζί με τον ταμία της Λέσχης Χρήστο Καραγιαννόπουλο.

Η αγωνιστική δραστηριότητα συνεχίζεται εντός συνόρων με δύο πολύ δυνατές διοργανώσεις τζετ σκι μέσα στον Ιούλιο. Η Ελληνική Λέσχη Ταχυπλοΐας (ΕΛΤ) έχει προγραμματίσει δύο διοργανώσεις που υπόσχονται πολύ θέαμα και συναρπαστικές μονομαχίες, με την συμμετοχή όλων των πρωταθλητών του αθλήματος.

● Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (14-15 Ιουλίου), στο Κιάτο, στην κεντρική παραλία της πόλης θα διεξαχθεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα τζετ σκι Slalom King.

● Το τελευταίο Σαββατοκύριακο του μήνα (28-29 Ιουλίου), στην Αμάρυνθο, θα διεξαχθεί ο 3ος αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος τζετ σκι.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA