Ραγδαίες εξελίξεις: Ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ «καρατόμησε» τον αστυνομικό διευθυντή Εύβοιας για την φρικιαστική ληστεία στα Στύρα! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Ραγδαίες εξελίξεις: Ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ «καρατόμησε» τον αστυνομικό διευθυντή Εύβοιας για την φρικιαστική ληστεία στα Στύρα!

Ραγδαίες εξελίξεις: Ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ «καρατόμησε» τον αστυνομικό διευθυντή Εύβοιας για την φρικιαστική ληστεία στα Στύρα!Παρελθόν από την Αστυνομική Διεύθυνση Εύβοιας αποτελεί από το βράδυ της Δευτέρας, ο Λάμπρος Χουλιαράς, ο οποίος απομακρύνθηκε με απόφαση του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ και θα μετακινηθεί στην Δυτική Αττική μέχρι να ολοκληρωθεί η ένορκη διοικητική εξέταση που διατάχθηκε για το νέο "χτύπημα" των αδίστακτων ληστών με το σίδερο στα Νέα Στύρα - Σκέφτεται να παραιτηθεί ο Λάμπρος Χουλιαράς για λόγους ευθιξίας

Ραγδαίες εξελίξεις προκάλεσε το λάθος των αστυνομικών και του διοικητή του Α.Τ. Καρύστου που χειρίστηκαν την υπόθεση και όφειλαν να ενημερώσουν τα κεντρικά, αλλά αντίθετα στο ενημερωτικό σημείωμα έκαναν λόγο για κλοπή και όχι για ληστεία.

Όλα συνέβησαν περίπου στις 2 τα ξημερώματα της Κυριακής (21-12-2014) όταν ο συνταξιούχος αγροφύλακας χρειάστηκε να βγει έξω από το σπίτι του. Κατά την επιστροφή του, δύο άνδρες που φορούσαν κουκούλες του επιτέθηκαν με γροθιές και κλωτσιές και στη συνέχεια τον έσυραν στο σπίτι όπου και έδεσαν, τόσο αυτόν όσο και τη σύζυγό του, χειροπόδαρα. Από τη σφοδρότητα των χτυπημάτων ο ηλικιωμένος υπέστη κατάγματα στα πλευρά.

Οι ληστές, όμως, δεν εξάντλησαν εκεί την αγριότητά τους. Συνέχιζαν να ρωτούν επίμονα το ηλικιωμένο ζευγάρι πού κρύβει χρήματα και κοσμήματα και επειδή έκριναν ότι οι απαντήσεις δεν τους ικανοποιούσαν, ο ένας εκ των δύο γύρισε και είπε στη γυναίκα: «Έτσι είσαι; Τώρα θα δεις τι θα κάνω στο πρόσωπο του άντρα σου». Τότε πήρε το ηλεκτρικό σίδερο και το πάτησε στο πρόσωπο του ηλικιωμένου!

Τα βασανιστήρια του ζευγαριού τελείωσαν εκεί, αφού λίγη ώρα αργότερα οι δύο ληστές έφυγαν με ό,τι πολύτιμο κατάφεραν να βρουν.

Δεμένη χειροπόδαρα η ηλικιωμένη κατάφερε να πάρει ένα μαχαίρι, να κόψει τα δεσμά του συζύγου της και έτσι μπόρεσαν να ειδοποιήσουν την αστυνομία.

Ωστόσο, το περιστατικό είχε δηλωθεί από τους αστυνομικούς και τον διοικητή του τοπικού αστυνομικού τμήματος ως κλοπή και όχι ως ληστεία. Άμεσα διατάχθηκε ΕΔΕ ενώ την Δευτέρα το απόγευμα (22-12-2014) κατέφθασε στην Εύβοια κλιμάκιο της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων που ξεκίνησε έρευνα ώστε να αποδοθούν ευθύνες στους αστυνομικούς.
 
Αρχικά "ξηλώθηκε" ο επικεφαλής αξιωματικός της έρευνας για το περιστατικό, ενώ πριν απο λίγη ώρα ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ «καρατόμησε» τον αστυνομικό διευθυντή Εύβοιας, Λάμπρο Χουλιαρά, ο οποίος θα μετακινηθεί στην Δυτική Αττική μέχρι να ολοκληρωθεί η ένορκη διοικητική εξέταση. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, ο Λάμπρος Χουλιαράς σκέφτεται να παραιτηθεί για λόγους ευθιξίας

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: 
Οι ληστές με το σίδερο "χτύπησαν" στην Εύβοια - Έκαψαν 78χρονο άντρα στο πρόσωπο στα Νέα Στύρα!

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA