Διπλή καταδίκη για την φυλλάδα «Ευβοϊκή Γνώμη»: Καταδικάστηκαν σε 8 μήνες φυλάκιση ο εκδότης Γιάννης Θεοφανίδης και ο αρθρογράφος του για συκοφαντική δυσφήμηση σε βάρος του Χρήστου Καλυβιώτη - Τι λέει η δικηγόρος του δημάρχου! (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΠΥΡΟΥ_ΔΗΜΟΣ_ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ
 

Διπλή καταδίκη για την φυλλάδα «Ευβοϊκή Γνώμη»: Καταδικάστηκαν σε 8 μήνες φυλάκιση ο εκδότης Γιάννης Θεοφανίδης και ο αρθρογράφος του για συκοφαντική δυσφήμηση σε βάρος του Χρήστου Καλυβιώτη - Τι λέει η δικηγόρος του δημάρχου! (ΦΩΤΟ)

Διπλή καταδίκη για την φυλλάδα «Ευβοϊκή Γνώμη»: Καταδικάστηκαν σε 8 μήνες φυλάκιση ο εκδότης Γιάννης Θεοφανίδης και ο αρθρογράφος του για συκοφαντική δυσφήμηση σε βάρος του Χρήστου Καλυβιώτη - Τι λέει η δικηγόρος του δημάρχου!
Σε φυλάκιση 8 μηνών καταδίκασε πρωτόδικα το Tριμελές Πλημμελειοδικείο Χαλκίδας, τον εκδότη της «Ευβοϊκής Γνώμης», Γιάννη Θεοφανίδη και τον αρθρογράφο και συντάκτη της φυλλάδας, Νίκο Αντωνίου, για συκοφαντική δυσφήμηση σε βάρος του δημάρχου Μαντουδίου - Λίμνης - Αγίας Άννας, Χρήστου Καλυβιώτη, που διαπράχθηκε σε δημοσίευμα με τίτλο «Καλυβιώτης Gate, Τάζει μαύρο χρήμα ο Δήμαρχος» και ημερομηνία 20-05-2016...

Σημειώνεται ότι ο Γιάννης Θεοφανίδης καταδικάστηκε χωρίς αναστολή, ωστόσο η ποινή είναι εξαγοράσιμη με 5 ευρώ ημερησίως. Και οι δύο άσκησαν έφεση κατά της πρωτόδικης καταδικαστικής απόφασης ώστε να δικαστούν ξανά σε δεύτερο βαθμό.


Στο EviaZoom.gr έκανε δηλώσεις η δικηγόρος του δημάρχου, Μαρία Καλούτσα - Καμαρλίγγου: 

«Κατά τη δικάσιμο της 9ης Ιανουαρίου 2018 εκδικάστηκε ενώπιον του Β' Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Χαλκίδας η έγκληση του εντολέα μου Χρήστου Καλυβιώτη, Δημάρχου Μαντουδίου - Λίμνης- Αγίας Άννας στρεφόμενη κατά του εκδότη της «Ευβοϊκής Γνώμης», Γιάννη Θεοφανίδη και κατά του συντάκτη αυτής, Νίκου Αντωνίου, σχετικά με το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμησης δια του Τύπου που τέλεσαν εις βαρος του σχετικά με το δημοσίευμα με τίτλο «Καλυβιώτης Gate, Τάζει μαύρο χρήμα ο Δήμαρχος» στις 20-05-2016.

Οι κατηγορούμενοι καταδικάστηκαν σε πρώτο βαθμό σε 8 μηνες φυλάκισης έκαστος.

Σεβόμαστε την απόφαση του Δικαστηρίου και αναμένουμε την έκβαση της υποθέσεως μετά την εκδίκασή της σε δεύτερο βαθμό
».

Βίντεο - ΡεπορτάζΟΜΙΛΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

EviaZoom.gr - ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ