Χαλκίδα: Φυλάκιση 8 μηνών με αναστολή στον «μαϊμού» λογιστή - Αφέθηκε ελεύθερος | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαλκίδα: Φυλάκιση 8 μηνών με αναστολή στον «μαϊμού» λογιστή - Αφέθηκε ελεύθερος

Σε ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών, με αναστολή, καταδικάστηκε σε δίκη που διεξήχθη πριν λίγες μέρες στη Χαλκίδα, ο 29χρονος «μαϊμού» λογιστής που αποπειράθηκε να εξαπατήσει 73χρονη γυναίκα το πρωί της Τρίτης (13-02-2018) στην οδό Τραλλέων, στη Χαλκίδα...

Ο 29χρονος αφέθηκε ελεύθερος ενώ δικηγόρος του ήταν ο Θανάσης Τάρτης.

Σημειώνεται ότι μετά από σχετική διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Χαλκίδας δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία του, πρόκειται για τον Σπυρίδων - Παναγιώτη Δημητρίου, κάτοικο Ζεφυρίου Αττικής.

Ο 29χρονος είχε μεταβεί στο σπίτι της 73χρονης και προσποιούμενος τον λογιστή, ζήτησε το ποσό των 1.700 ευρώ με πρόσχημα την κατάθεση ενός παραβόλου για την επιστροφή φόρου, περίπου 11.000 ευρώ, που δήθεν δικαιούταν ο γιος της, Νίκος Κατσαμάγκος.

Η 73χρονη προφανώς ενημερωμένη για την δράση των απατεώνων, έκανε πως τσίμπησε το «δόλωμα» και του είπε να περιμένει έξω από το σπίτι μέχρι να ντυθεί. Στη συνέχεια τηλεφώνησε στο γιο της που έσπευσε άμεσα στο σπίτι και ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τον δράστη. 
Ακολούθησε μεγάλη ένταση, ωστόσο εκείνη την ώρα περνούσαν από το σημείο για άλλη υπόθεση, οι αστυνομικοί της Α΄ΟΠΚΕ Εύβοιας οι οποίοι και συνέλαβαν τον 29χρονο.

Δείτε ξανά τι είχε δηλώσει στο EviaZoom.gr ο γιος της 73χρονης, Νίκος Κατσαμάγκος που ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τον 29χρονο:


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA