ΠΛΑΙΣΙΟ
VIANEX
SMOKER LAND

Ο άθεος Τάρτης προκαλεί ξανά: Δείτε τι ανήρτησε για προσκυνήτρια της Παναγίας που εκπλήρωσε το τάμα της μπουσουλώντας - «Με προσβάλει αυτή η εικόνα»! (ΦΩΤΟ)

Δεν έχει ούτε ιερό, ούτε όσιο ο γνωστός δικηγόρος της Χαλκίδας που έχει αυτοπροταθεί μάλιστα στη Νομαρχιακή του ΚΙΝΑΛ για να είναι υποψήφιος βουλευτής στις ερχόμενες εκλογές του 2019...

Ο δηλωμένος άθεος, Θανάσης Τάρτης, μετά τα σκοτωμένα αγριογούρουνα, αυτή την φορά κοινοποίησε στη σελίδα του στο facebook μία εικόνα που απεικονίζει μία προσκυνήτρια να κινείται μπουσουλώντας για να εκπληρώσει το τάμα της στη Μεγαλόχαρη, η οποία συνοδεύεται από την κοροϊδευτική λεζάντα: "Παίζει να μαστε η μόνη χώρα παγκοσμίως με προσκυνητογονατόδρομο με ειδική διαχωριστική γραμμή".

Ακολούθως ο Θανάσης Τάρτης σχολίασε μάλιστα πως τον προσβάλει η συγκεκριμένη εικόνα της γυναίκας, προκαλώντας την οργή αρκετών χρηστών.
 
Δείτε την επίμαχη ανάρτηση, το ακόλουθο σχόλιο του, όπως και μερικές από τις αντιδράσεις άλλων χρηστών:


Χαλκίδα: 48χρονος πήρε την καραμπίνα και πυροβόλησε δύο σκυλιά έξω από σχολείο! (ΦΩΤΟ)

Το απίστευτο συμβάν σημειώθηκε στις 15:30 το μεσημέρι του Σαββάτου (17-11-2018) έξω από το 12ο Δημοτικό σχολείο Χαλκίδας, όπου από καθαρή...