Δήμος Κύμης - Αλιβερίου: Παραίτηση Αμπελιώτη με καταγγελίες κατά συκοφάντη και υβριστή blogger που διόρισε ο Μπουραντάς! (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Δήμος Κύμης - Αλιβερίου: Παραίτηση Αμπελιώτη με καταγγελίες κατά συκοφάντη και υβριστή blogger που διόρισε ο Μπουραντάς! (ΒΙΝΤΕΟ)

Θέμα και στο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Κύμης - Αλιβερίου, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (04-12-2018) έγινε η σφόδρα παράνομη δράση του blogger, ονόματι, Νίκου Αγγελή, τον οποίο παράλληλα έχει διορίσει ο Θανάσης Μπουραντάς, ως ειδικό συνεργάτη με μισθό στο γραφείο τύπου του Δήμου Κύμης - Αλιβερίου!

Συγκεκριμένα ο συγκεκριμένος blogger που δηλώνει δημοσιογράφος, χρησιμοποιεί και διαχειρίζεται, κατά καιρούς, ένα προσωπικό blog μέσα από το οποίο υβρίζει και συκοφαντεί χυδαία, πολίτες, δημοσιογράφους, δημοτικούς συμβούλους, πολιτευτές, και δημότες οι οποίοι ασκούν κριτική στη δημοτική Αρχή του Θανάση Μπουραντά.

Η δράση του, -που ήδη έχει καταγγελθεί στις αρμόδιες αρχές με τις ανάλογες μηνύσεις και αγωγές-, έγινε θέμα και στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο και ήταν η αιτία μάλιστα να παραιτηθεί δημοτικός σύμβουλος της παράταξης του Θανάση Μπουραντά!

Συγκεκριμένα, ανάμεσα στα θύματα του συγκεκριμένου blogger που έχει κάνει την συκοφαντία επάγγελμα, βρίσκεται και ο γνωστός φοροτεχνικός και δημοτικός σύμβουλος Βαγγέλης Αμπελιώτης, ο οποίος κατήγγειλε δημόσια στο δημοτικό συμβούλιο την αήθη συκοφαντική επίθεση που δέχτηκε από το συγκεκριμένο blog και στη συνέχεια παραιτήθηκε, λέγοντας στο δήμαρχο: «Πάνω απ' όλα βάζω την αξιοπρέπεια μου κύριε δήμαρχε. Εσείς δεν με προστατεύσατε, έπρεπε τον κ. Αγγελή να τον έχετε διώξει...»

Σημειώνεται ότι ο Θανάσης Μπουραντάς είχε ζητήσει συγγνώμη στο προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο για την δράση του blogger και ειδικού συνεργάτη του, κατά του Β. Αμπελιώτη, λέγοντας πως ο ίδιος δεν ασχολείται με το ίντερνετ, ωστόσο του επιδόθηκαν εκτυπωμένες οι συκοφαντικές αναρτήσεις, τις οποίες στη συνέχεια έτρεξε να κατεβάσει ο Νίκος Αγγελής, όπως έχει κάνει και στο παρελθόν μετά από επίδοση κλήσης για διαδικασία ασφαλιστικών μέτρων.

Αναλυτικά τα όσα κατήγγειλε ο Βαγγέλης Αμπελιώτης, ο οποίος στη συνέχεια αποχώρησε από την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου:

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:
Δήμος Κύμης - Αλιβερίου: Ο Μπουραντάς διόρισε φίλο του blogger που «εξαπολύει διαδικτυακές επιθέσεις κατά δημοτών που ασκούν κριτική στο δήμαρχο»! (ΕΓΓΡΑΦΟ)

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA