Αμάρυνθος: Οργή Βαξεβάνη κατά φωτορεπόρτερ που φωτογράφιζε την ανήλικη κόρη του - «Είσαι ένας άθλιος κανίβαλος...»! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΕΛΟΠΥ
 

Αμάρυνθος: Οργή Βαξεβάνη κατά φωτορεπόρτερ που φωτογράφιζε την ανήλικη κόρη του - «Είσαι ένας άθλιος κανίβαλος...»!

Την οργή του γνωστού εκδότη και δημοσιογράφου, Κώστα Βαξεβάνη προκάλεσε η φερόμενη ενέργεια φωτορεπόρτερ της τοπικής φυλλάδας «Ευβοϊκή Γνώμη» να φωτογραφίζει την ανήλικη κόρη του, την ώρα που βρισκόταν μαζί με τους γονείς της, στο καρναβάλι της Αμαρύνθου...

Η σύζυγος του δημοσιογράφου κατάγεται μάλιστα από την Αμάρυνθο και προτίμησαν, όπως το συνηθίζουν αρκετά συχνά, να περάσουν την Κυριακή της Αποκριάς στη περιοχή.

Πληροφορίες από παρευρισκόμενους κατοίκους αναφέρουν ότι ο νεαρός φωτορεπόρτερ, -ο οποίος είναι κάτοικος της περιοχής-, τραβούσε με κάμερα, φανερά και κρυφά, τον δημοσιογράφο, την σύζυγο του αλλά και την ανήλικη κόρη τους, μόλις 3,5 ετών, κάτι που ενόχλησε, όπως είναι φυσικό, τους γονείς της.

Ο Κώστας Βαξεβάνης τον πλησίασε και του ζήτησε να μην φωτογραφίζει την κόρη του, λέγοντας του μάλιστα ότι είναι στόχος ο ίδιος και υπάρχει μεγάλος κίνδυνος για την οικογένεια του. Το ίδιο έκαναν αργότερα ο αδερφός και άλλοι συγγενείς του δημοσιογράφου την ώρα που βρίσκονταν σε παρακείμενη καφετέρια ενώπιον του φωτορεπόρτερ, ζητώντας του να σβήσει τα πλάνα που έχει τραβήξει και να μην τα δημοσιεύσει.

Ωστόσο, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ακολούθησε προκλητική συμπεριφορά με υβριστικές εκφράσεις του φωτορεπόρτερ προς τον δημοσιογράφο, λέγοντας του χαρακτηριστικά «και ποιος είσαι εσύ που θα μου πεις να σβήσω τις φωτογραφίες;», «θα σας γαμήσουμε...»

Αυτές οι κουβέντες προκάλεσαν την έντονη αντίδραση του Κώστα Βαξεβάνη, ο οποίος, σύμφωνα με μαρτυρίες, του φώναξε μέσα στο πλήθος: «Είσαι ένας άθλιος κανίβαλος που πας να εκθέσεις ένα κοριτσάκι 3,5 ετών για να οικονομήσεις 50 ευρώ...»

Από την άλλη πλευρά, γίνεται λόγος, -με μηνυτήρια αναφορά-, για φερόμενο ξυλοδαρμό με γροθιές του δημοσιογράφου προς τον φωτορεπόρτερ, ο οποίος φέρεται να βρίσκεται σε δεκάδες φωτογραφίες που τον δείχνουν να γλεντάει μετά το περιστατικό.

Η συνέχεια θα δοθεί στις δικαστικές αίθουσες...

Βίντεο - ΡεπορτάζΟΜΙΛΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ

EviaZoom.gr - ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα