Καλώς τον...! Κριτική στον Πέτσα άσκησε ο Κεδίκογλου | EviaZoom.gr - Εύβοια News
ΥΔΑΤΟΡ
ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

Καλώς τον...! Κριτική στον Πέτσα άσκησε ο Κεδίκογλου

Δεν άρεσαν στον Κεδίκογλου οι δηλώσεις του Κυβερνητικού εκπροσώπου...

Αποστάσεις από τις δηλώσεις του Στέλιου Πέτσα, για την φύλαξη του Αιγαίου και τις αυξημένες περιπολίες που αυξάνουν την πιθανότητα ατυχήματος πήρε ο Ευβοιώτης βουλευτής της ΝΔ, Σίμος Κεδίκογλου.

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ σημείωσε καταρχήν ότι δεν τις έχει ακούσει.
 
Ωστόσο, στη συνέχεια δήλωσε:
 
«Εύστοχες δεν μπορείς να τις πεις. Ίσως εν τη ρύμη του λόγου να είπε κάτι που δεν εννοούσε. Δεν θεωρώ ότι οι αυξημένες περιπολίες αυξάνουν την πιθανότητα ατυχήματος. Πρέπει να περάσουμε από τα ανοιχτά σύνορα στα ασφαλή σύνορα. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρουσίασε ένα πλήρες πλαίσιο για το πώς θα κινούμαστε από δω και πέρα. Δεν υπάρχει θέμα με τον κ. Πέτσα. Επειδή έχω περάσει από το πόστο του, είναι τρομερό τι περνάς. Κάθε λέξη του εκπροσώπου διυλίζεται και ερμηνεύεται κατά το δοκούν. Θεωρώ ότι δεν εννοούσε αυτό το οποίο ακούγεται».

Εύβοια: «Χρυσές» δουλειές! Τα πρόσφατα μεγάλα δημόσια έργα που ανέλαβε ο εργολάβος - πρώην υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ, Σταύρος Καμαριώτης (ΦΩΤΟ & ΕΓΓΡΑΦΑ)

Άξιο αναφοράς είναι τα τρία δημόσια έργα που ανέλαβε στην Εύβοια, το τελευταίο διάστημα, η κατασκευαστική εταιρεία, «ΑΙΡΚΑΜ ΑΤΕ», η οποία...

Βίντεο - Ρεπορτάζ