Ο Κεδίκογλου έβγαλε φωτογραφία και με τον Χρυσοχοϊδη... | EviaZoom.gr - Εύβοια News
ΥΔΑΤΟΡ
ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

Ο Κεδίκογλου έβγαλε φωτογραφία και με τον Χρυσοχοϊδη...

Σε ένα ακόμη Υπουργικό γραφείο βρέθηκε ο Σίμος Κεδίκογλου, βγάζοντας στο τέλος και την αναμνηστική φωτογραφία με τον έκαστοτε Υπουργό, όπως το συνηθίζει...

Ο βουλευτής της ΝΔ τονίζει στο δελτίο Τύπου που απέστειλε:

«Συνάντηση είχε ο Σίμος Κεδίκογλου με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, στον οποίο έθεσε θέματα ασφαλείας στην Εύβοια και κυρίως της ενίσχυσης του προσωπικού και των υποδομών, που απαιτούνται για την τήρηση της τάξης και της ασφάλειας δεδομένων και των αυξημένων αναγκών λόγω του μεταναστευτικού.

Παράλληλα, ο βουλευτής έθεσε το ζήτημα της μεταστέγασης των Υπηρεσιών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Εύβοιας, όπως και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στη Χαλκίδα, που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, καθιστώντας αρκετά δύσκολη την κυκλοφορία των Πυροσβεστικών Οχημάτων. 

Επίσης, μετά και τη συνάντηση που είχε προηγηθεί με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, πρότεινε να εξεταστεί η λύση της μεταστέγασης των Υπηρεσιών σε χώρο εκτός του αστικού ιστού της πόλης και συγκεκριμένα στο πρώην Τάγμα Πεζοναυτών».

Σκύρος: 51χρονος βγήκε εκτός δρόμου με τη μηχανή και έχασε την ζωή του

Το τροχαίο σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (29-05-2020) στο δρόμο που οδηγεί στο αεροδρόμιο της Σκύρου... Σύμφωνα με το ρεπορτάζ,...

Βίντεο - Ρεπορτάζ