Νέο μυστήριο με τον Σίμο! Άγνωστοι έκλεψαν όπλο αστυνομικού από το βουλευτικό αυτοκίνητο του Κεδίκογλου - Ήταν φίλοι και έτρωγαν μαζί σε εστιατόριο εκείνη την ώρα! (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
VIANEX
ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

Νέο μυστήριο με τον Σίμο! Άγνωστοι έκλεψαν όπλο αστυνομικού από το βουλευτικό αυτοκίνητο του Κεδίκογλου - Ήταν φίλοι και έτρωγαν μαζί σε εστιατόριο εκείνη την ώρα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Το όπλο του αστυνομικού κλάπηκε από το βουλευτικό αυτοκίνητό του Σίμου Κεδίκογλου το απόγευμα της Πέμπτης (02-01-2020) στην Ακρόπολη...

Στη κατάθεση του ο Υπαστυνόμος, -που υπηρετεί στη Γενική Διεύθυνση Προστασίας Επισήμων-, δήλωσε ότι δεν ήταν φρουρός αλλά μόνο φίλος με τον Σίμο Κεδίκογλου, και ένα άλλο ερώτημα που τίθεται είναι για ποιο λόγο οδηγούσε αυτός το βουλευτικό όχημα;

Ο Ευβοιώτης βουλευτής μετέβη μαζί με αστυνομικό, με τον οποίο διατηρεί φιλικές σχέσεις, σε εστιατόριο της οδού Ακάμαντος, με σκοπό να γιορτάσουν την ονομαστική γιορτή του γιου του πρώτου, σύμφωνα με πληροφορίες.

Ο αστυνομικός, ο οποίος ήταν ο οδηγός, στάθμευσε, σύμφωνα με την κατάθεσή του, το βουλευτικό αυτοκίνητο στις 15.30 επί της οδού Ακταίου στο Θησείο. Στη συνέχεια, έβαλε στο χώρο των αποσκευών του οχήματος μία τσάντα πλάτης, εντός της οποίας υπήρχαν είδη ένδυσης, κλειδιά σπιτιού, βιβλιάριο τράπεζας, το υπηρεσιακό του όπλο, μάρκας USP, και το γεμιστήρα του με 13 φυσίγγια.

Στη συνέχεια, μετέβησαν περπατώντας, μαζί με το βουλευτή, στο μαγαζί. Στις 17.45 το απόγευμα, όταν και βγήκαν από το κατάστημα, διαπίστωσαν ότι άγνωστος, δίχως να γίνει αντιληπτός, έσπασε το πίσω αριστερό φινιστρίνι του βουλευτικού αυτοκινήτου, μπήκε στο εσωτερικό του οχήματος και αφαίρεσε από το ντουλαπάκι του μπροστινού μέρους του σαλονιού έγγραφα του βουλευτή, μη σημαντικού περιεχομένου, καθώς και από το χώρο των αποσκευών την τσάντα του αστυνομικού, με τον υπηρεσιακό του οπλισμό.

Ο αστυνομικός μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα και δήλωσε την κλοπή. Στη συνέχεια, οι συνάδελφοί του σχημάτισαν σε βάρος του δικογραφία και τον συνέλαβαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Ο αστυνομικός αφέθηκε τελικά ελεύθερος μετά από προφορική εντολή της Εισαγγελέως Ποινικής Δίωξης. 

Πηγές από τη ΓΑΔΑ αναφέρουν ότι θεωρείται σημαντικό λάθος ένας αστυνομικός να αφήνει το όπλο του στο αυτοκίνητο και να φεύγει, καθώς οι κανόνες ορίζουν ότι οι αστυνομικοί πρέπει να φέρουν πάνω τους τον οπλισμό τους. 

Ο αστυνομικός ανέφερε, πάντως, στην κατάθεσή του ότι την ώρα της κλοπής δεν εκτελούσε χρέη συνοδού ασφαλείας αλλά ότι μετέβη στο μαγαζί λόγω των φιλικών σχέσεων που διατηρεί με τον βουλευτή.

ΒΙΝΤΕΟ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Βίντεο - ΡεπορτάζΟΜΙΛΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα