Ένα ακόμη fake news από τον κομπογιαννίτη blogger των Ψαχνών (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
9 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

Ένα ακόμη fake news από τον κομπογιαννίτη blogger των Ψαχνών (ΦΩΤΟ)

Ένα ακόμη fake news στήθηκε από τον κομπογιαννίτη blogger, σε βάρος του οποίου έχουν κατατεθεί μηνύσεις και αγωγές για σοβαρά ποινικά αδικήματα...

Η «παραμυθένια» ιστορία αυτή τη φορά είχε τίτλο: «Ψαχνά Εύβοιας: Μανιασμένο πιτμπουλ τον ξέσκισε την ώρα που κοιμόταν - Σε κρίσιμη κατάσταση το θύμα...»

Φυσικά και η «είδηση» αυτή δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα καθώς δεν υπήρξε κανένα στοιχείο, αλλά ούτε καταγγελία από το δήθεν θύμα στην αστυνομία ή κάπου αλλού.

Αυτό που είχε συμβεί είναι ότι ένας σκύλος είχε δαγκώσει το σκυλί του δήθεν θύματος.

Ωστόσο κάποια αθηναϊκά site που πήραν στο email τους, από τον ίδιο, την ψεύτικη είδηση, (μιας και το blog του έχει μηδαμινή επισκεψιμότητα), την «πάτησαν» και το αναδημοσίευσαν, αλλά λίγο αργότερα, μόλις αντιλήφθηκαν τι είχε συμβεί, ανέφεραν ότι πρόκειται για fake news.

Συγκεκριμένα, αρχικά ο κτηνίατρος Κωνσταντίνος Γραμματικόπουλος που διατηρεί το Κτηνιατρικό Κέντρο Ψαχνών και ήταν παρών στο περιστατικό, δήλωσε μεταξύ άλλων σε ανάρτηση στη σελίδα του στο facebook:

«Τελικά τι διαβάζουμε και τι πρέπει να πιστεύουμε στα σάιτ μεγάλη συζήτηση.Το περιστατικό το έζησα από κοντά σαν κτηνίατρος στην περιοχή, όλα οσα αναφέρει είναι ανακριβή,το θύμα είναι χωρίς κανένα πρόβλημα στο σπίτι του. Την επίθεση την δέχθηκε ο σκύλος του θύματος ο οποίος νοσηλεύθηκε στο κτηνιατρείο με δαγκωματιές στο λαιμό και αναρρώνει...»


Οι αναρτήσεις των αθηναϊκών site μόλις αντιλήφθηκαν ότι πρόκειται για fake news:

(πατήστε πάνω στις εικόνες για ζουμ)Βίντεο - ΡεπορτάζΟΜΙΛΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα