Όταν ο Άδωνις έκανε ρεζίλι των σκυλιών τον φιλοσκοπιανό Θανάση Τάρτη: «Δηλώνετε ότι υπάρχει έθνος μακεδόνων κάτι που μου προκαλεί φρίκη» (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
EXALCO

Όταν ο Άδωνις έκανε ρεζίλι των σκυλιών τον φιλοσκοπιανό Θανάση Τάρτη: «Δηλώνετε ότι υπάρχει έθνος μακεδόνων κάτι που μου προκαλεί φρίκη» (ΒΙΝΤΕΟ)

Η αξέχαστη επίθεση του Άδωνι Γεωργιάδη στον φιλοσκοπιανό, γνωστό και μη εξαιρετέο δικηγόρο Θανάση Τάρτη σε εκπομπή του ALTER το 2011...

«Μου κάνει εντύπωση γιατί είστε και δικηγόρος. Δηλώνετε Μακεδόνας κάτι που εμένα μου προκαλεί φρίκη...» ήταν η αρχική δήλωση του Άδωνι, η οποία ξεκίνησε και τον καυγά, με τον δικηγόρο Θανάση Τάρτη να αντιδρά και να λέει: «Προσέξτε γιατί μπορεί να καταρρεύσω...». 

Στην συνέχεια ο Άδωνις Γεωργιάδης πήρε τον λόγο και είπε: «Για άλλη μια φορά να φανεί ποιος είναι ακροδεξιός και ποιος όχι... Δεν το λέω για να θίξω τον κ.Τάρτη. Ο κ.Τάρτης επισήμως δηλώνει μακεδόνας. Θεωρεί ότι υπάρχει έθνος μακεδόνων και θεωρεί ότι μακεδονία είναι υπό κατοχή Ελληνική. Αυτά τα ξέρει ο κόσμος...» 

«Βλέπετε πραγματικά τι σημαίνει φασίστας...» απάντησε ο Θανάσης Τάρτης.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - ΡεπορτάζΟΜΙΛΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα