Κύμη - Αλιβέρι: Δημοτικός σύμβουλος καταγγέλλει στυγνό εκβιασμό από τον διορισμένο συνεργάτη του Μπουραντά, Νίκο Αγγελή - «Μου θύμισε ανθρώπους της νύχτας και μπράβων!» (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Κύμη - Αλιβέρι: Δημοτικός σύμβουλος καταγγέλλει στυγνό εκβιασμό από τον διορισμένο συνεργάτη του Μπουραντά, Νίκο Αγγελή - «Μου θύμισε ανθρώπους της νύχτας και μπράβων!» (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Νέες σοβαρές καταγγελίες κατά του διορισμένου συνεργάτη, του Δημάρχου Κύμης - Αλιβερίου, Νίκου Αγγελή, από έναν άνθρωπο μάλιστα που στηρίζει τον συνδυασμό του Μπουραντά καθώς ο ίδιος ο Δήμαρχος τον όρισε εντεταλμένο σύμβουλο Πολιτισμού του Δήμου, αν και είχε εκλεγεί με την παράταξη «Λαϊκή Συσπείρωση»...

Όπως κατήγγειλε με φωτογραφίες, στο EviaZoom.gr, ο Κώστας Καρτελιάς, εκβιάστηκε μέσω δύο μηνυμάτων στο facebook από τον διορισμένο έμμισθο συνεργάτη του Μπουραντά, Νίκο Αγγελή, επειδή δεν ψήφισε για την οικία Παπανικολάου προκειμένου να ψηφίσει τον ορισμό δικηγόρων του Δήμου ώστε να είναι πολιτική αγωγή στη δικαστική υπόθεση με κατηγορούμενο τον Δημήτρη Θωμά.

Τα μηνύματα που δέχθηκε ο Κώστας Καρτελιάς από τον Νίκο Αγγελή, ο οποίος σημειώνεται ότι σε βάρος του εκκρεμούν μηνύσεις για συκοφαντική δυσφήμιση, ψευδόρκία, κ.α. (ήδη του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για τη μία δίκη, για συκοφαντική δυσφήμιση κατά του δημοσιογράφου Μιχάλη Τσοκάνη, η οποία εκδικάζεται τον Μάρτιο του 2021, ωστόσο λόγω του lockdown θα πάρει αναβολή), ενώ πριν 2 χρόνια ακριβώς είχε προπηλακίσει γυναίκα δημοσιογράφο, ρίχνοντας κάτω την κάμερα της, επειδή κατέγραφε το δημοτικό συμβούλιο! 

Επίσης για την δραστηριότητα του Νίκου Αγγελή είχε παραιτηθεί το 2018 μέχρι και ο Βαγγέλης Αμπελιώτης, ο οποίος και αυτός ήταν στη παράταξη του Θανάση Μπουραντά.

Τα μηνύματα που απέστειλε στο EviaZoom.gr o Κώστας Καρτελιάς, τα οποία δέχθηκε από τον Νίκο Αγγελή:

«Ήταν ένας εκβιασμός άστοχος και μου θύμισε μεθόδους ανθρώπων της νύχτας και μπράβων που λένε αν δεν μου δώσεις αυτό θα σου σπάσω το μαγαζί ή θα σε τιμωρήσω έτσι...», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Κώστας Καρτελιάς.

Ακούστε στο ΒΙΝΤΕΟ που ακολουθεί τα όσα κατήγγειλε στο EviaZoom.gr ο Κώστας Καρτελιάς:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA