Κύμη - Αλιβέρι: Ανακοίνωση του Δημήτρη Θωμά για την καταγγελία εκβιασμού του Κώστα Καρτελιά - «Γιατί σιωπάτε κ. Ζέρβα;» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Κύμη - Αλιβέρι: Ανακοίνωση του Δημήτρη Θωμά για την καταγγελία εκβιασμού του Κώστα Καρτελιά - «Γιατί σιωπάτε κ. Ζέρβα;»

Ανοιχτή επιστολή του Δημήτρη Θωμά προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Κύμης - Αλιβερίου, Γεώργιο Ζέρβα:

«Γιατί σιωπάτε κ. Ζέρβα??

Εδώ και μερικές μέρες έχει προκύψει ένα θέμα στυγνού εκβιασμού στο οποίο φαίνεται ότι εμπλέκεστε. Οφείλετε μια άμεση και ξεκάθαρη απάντηση στους Δημότες, σεβόμενος τον θεσμό του Προέδρου του ΔΣ, αλλά και το Ινστιτούτο Παπανικολάου στο ΔΣ του οποίου είστε μέλος.

Ο Κ. Καρτελιάς Δημοτικός Σύμβουλος κατήγγειλε δημόσια ότι δέχτηκε ωμό εκβιασμό κατ εντολήν σας, από τον Ν. Αγγελή υπεύθυνο τύπου του Δήμου και ειδικό συνεργάτη Μπουραντά, προκειμένου να παρευρεθεί στην συζήτηση του θέματος της συνεδρίασης του ΔΣ την 16 Οκτ. 2020 περί ορισμού δικηγόρων εναντίον μου και να ταυτιστεί με την πρόταση της πλειοψηφίας, η οποία δίχως την δική του παρουσία ήταν πάρα πολύ δύσκολο να υπερψηφιστεί.

Το sms που έστειλε ο Αγγελής στον Καρτελιά και είδε το φως της δημοσιότητας αναφέρει: «μου έστειλε μήνυμα ο Ζέρβας… μου είπε να ξεχάσεις τον Μετζικώφ και ότι θα φύγεις από το Παπανικολάου με συνοπτικές διαδικασίες. Μη με εκθέσεις. Σήκωσε το γ@μημένο το τηλέφωνο...»

Σε επόμενο χρόνο έστειλε και το ακόλουθο sms στο οποίο αναφέρονται οι τιμωτητικες συνέπειες. «Κώστα, πάρε τον Μετζικώφ και πές του ότι αναβάλλεται η συνάντηση για την Παρασκευή. Θα έρθει μόνο το Επιστημονικό Συμβούλιο..»

Ισχύουν όλα αυτά κ. Ζέρβα??

Αν όχι, όπως και το ευχόμαστε, ξεκαθαρίστε άμεσα τα πράγματα!!

Αν όμως ισχύουν, τότε… «αιδώς Αργείοι…».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: 

Κύμη - Αλιβέρι: Δημοτικός σύμβουλος καταγγέλλει στυγνό εκβιασμό από τον διορισμένο συνεργάτη του Μπουραντά, Νίκο Αγγελή - «Μου θύμισε ανθρώπους της νύχτας και μπράβων!» (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA