Αυτή είναι η γυναίκα που παρίστανε την υπάλληλο του ΣΔΟΕ και την δικηγόρο - Ξάφρισε πάνω από 125.000 ευρώ από πολίτες (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
9 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

Αυτή είναι η γυναίκα που παρίστανε την υπάλληλο του ΣΔΟΕ και την δικηγόρο - Ξάφρισε πάνω από 125.000 ευρώ από πολίτες (ΦΩΤΟ)

Στη δημοσιότητα έδωσε η ΕΛ.ΑΣ, κατόπιν κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Σερρών, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες 50χρονης Ελληνίδας, κατηγορούμενης για αντιποίηση και απάτες κατ΄εξακολούθηση και κατά συναυτουργία...

Προσποιούμενη άλλοτε τη δικηγόρο κι άλλοτε την υπάλληλο του ΣΔΟΕ εξαπάτησε δεκάδες ανυποψίαστα άτομα, από τα οποία απέσπασε με διάφορα προσχήματα ποσό άνω των 125.000 ευρώ.

Όπως ανακοινώθηκε, πρόκειται για τη Βασιλική Καπετανίδου, του Ανέστη και της Φωτεινής, γεννηθείσα την 22-02-1971 στην Ευκαρπία Τραγίλου Σερρών.
 

Η κατηγορούμενη, μετά την απολογία της στον Ανακριτή Σερρών, κρίθηκε προφυλακιστέα.

Στη δικογραφία περιλαμβάνονται 56 περιπτώσεις απάτης, τις οποίες φέρεται να διέπραξε κατά την τελευταία τετραετία, με τη συνολική λεία να ανέρχεται σε 127.167 ευρώ.

Είχε συλληφθεί στις 2 Αυγούστου στις Σέρρες, όταν παρουσιαζόμενη με την ιδιότητα της δικηγόρου απέσπασε από γυναίκα 1000 ευρώ, ως αμοιβή για τη δήθεν έκδοση ενός πιστοποιητικού.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση αποσκοπεί στον εντοπισμό και άλλων περιπτώσεων απάτης που τελέστηκαν από την παραπάνω ημεδαπή και δεν έχουν καταγγελθεί, στην αποτροπή τέλεσης νέων, αλλά και στην εν γένει προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ευάλωτων και ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 23210-90805 και 23210-90909 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας.

Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Βίντεο - ΡεπορτάζΟΜΙΛΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα