ΕΛ.ΑΣ: Αυτά είναι τα δύο άτομα που έκλεβαν σπίτια στη Χαλκίδα (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

ΕΛ.ΑΣ: Αυτά είναι τα δύο άτομα που έκλεβαν σπίτια στη Χαλκίδα (ΦΩΤΟ)

Διαβάστε τι αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ που απέστειλε στο EviaZoom.gr:

«Δίνονται στη δημοσιότητα, έπειτα από σχετική Διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Χαλκίδας, τα στοιχεία ταυτότητας, οι φωτογραφίες και η ασκηθείσα ποινική δίωξη σε βάρος δύο ημεδαπών, οι οποίοι ενέχονται στην διάπραξη κλοπών από οικίες, στην περιοχή της Χαλκίδας Ευβοίας.

Σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για τις πράξεις α) της διακεκριμένης κλοπής κατ’ εξακολούθηση και από κοινού, τελεσθείσα από δύο ή περισσότερα άτομα που έχουν ενωθεί με σκοπό την τέλεση κλοπών και β) της παράνομης κατοχής όπλων από κοινού.

Πρόκειται για τους:

1. (Επ.) ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ (Ον.) Αμέτ της Κωνσταντίνας, γεν. την 14-09-2001 στην Ξάνθη:

2. (Επ.) ΚΑΤΣΑΡΗ (Ον.) Βασιλική του Ιωάννη, γεν. την 24-01-2001 στη Χαλκίδα:

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 22210 - 24574 και 22210 - 37033, του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας.

Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Επισημαίνεται ότι η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση είναι χρονικής διάρκειας έως την 27-01-2023, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη. Πέραν του χρονικού αυτού ορίου δεν επιτρέπεται και αντίκειται στο Νόμο η διατήρηση ή/και αναπαραγωγή της δημοσιοποίησης των παραπάνω στοιχείων».

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA