
Πρόκειται για τους:
1. ΚΛΩΘΑΚΗ Ευθύμιο του Ελευθερίου και της Ευαγγελίας, γεννηθέντα την 20-4-1988 στο Μαρούσι Αττικής:
2. ΛΑΖΑΡΙΔΗ Αναστάσιο του Ηλία και της Σοφίας, γεννηθέντα την 20-10-1989 στην Αθήνα:
3. ΚΟΝΤΑΡΗ Νικόλαο του Ιωάννη και της Ζωής, γεννηθέντα την 5-11-1986 στον Πειραιά:
-----------------------
Ο 34χρονος ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΚΛΩΘΑΚΗΣ κατηγορείται ότι απέκτησε επαφή με την 12χρονη ανήλικη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής συνομιλιών και ακολούθως συναντήθηκε μαζί της τουλάχιστον 2 φορές στην περιοχή των Σεπολίων και προέβη στην ανωτέρω αξιόποινη πράξη, έναντι αμοιβής.
Ο 33χρονος ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ κατηγορείται ότι απέκτησε επαφή με την 12χρονη ανήλικη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής συνομιλιών και ακολούθως συναντήθηκε μαζί της επίσης τουλάχιστον 2 φορές στην περιοχή των Σεπολίων και προέβη στην ανωτέρω αξιόποινη πράξη, έναντι αμοιβής.
Τέλος ο 36χρονος ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΟΝΤΑΡΗΣ κατηγορείται ότι απέκτησε επαφή με την 12χρονη ανήλικη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής συνομιλιών και ακολούθως συναντήθηκε μαζί της στην περιοχή των Σεπολίων και προέβη στην ανωτέρω αξιόποινη πράξη, έναντι αμοιβής.