ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΝΤΙΟ ΣΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΑΣΛΑΝΗ. ΜΕ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΣΧΕΔΙΑΣΤΗ - ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ 2024
 

ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΝΤΙΟ ΣΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΑΣΛΑΝΗ. ΜΕ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΣΧΕΔΙΑΣΤΗ - ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Θρήνος στην κηδεία του Μιχάλη Ασλάνη
Πλήθος κόσμου τον συνόδευσε στην τελευταία του κατοικία
Δείτε τον επικήδειο λόγο της Βάνα Μπάρμπα : "Πολλοί θα σε καπηλευθούν τώρα"

ΒΙΝΤΕΟ Α


ΒΙΝΤΕΟ Β

Πλήθος κόσμου βρέθηκε σήμερα στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου στην Χαλκίδα για να αποχαιρετήσει για τελευταία φορά τον Μιχάλη Ασλάνη, που έσβησε στο σπίτι του πριν λίγες ημέρες.
Με τιμές και χειροκροτήματα τον συνόδευσαν στην τελευταία του κατοικία, μέσα σε ιδιαίτερο φορτισμένο κλίμα, ενώ οι αδερφές του δεν άντεξαν την συγκίνηση και κατέρρευσαν πολλές φορές κατά την διάρκεια της κηδείας.
Η Βάνα Μπάρμπα όπως θα δείτε στο βίντεο της eviazoom συγκλόνισε με τον επικήδειο λόγο της!
Το παρών έδωσαν εκατοντάδες κάτοικοι της Χαλκίδας αλλά και πολλοί επώνυμοι όπως η Βάνα Μπάρμπα, η Γωγώ Μαστροκώστα, ο Χάρης Σιανίδης, ο Τρύφωνας Σαμαράς, ο Μάκης Τσέλιος, η Στέλλα Γιαμπουρά, ο Βασίλειος Κωστέτσος, η Αννίτα Ναθαναήλ και πολλοί άλλοι.
Aντί στεφάνων, επιθυμία της οικογένειας του Μιχάλη Ασλάνη, ήταν να δοθεί χρηματικό ποσό στο φιλανθρωπικό ίδρυμα Τάσος Γεωργιάδης.
Η αδερφή του Μιχάλη Ασλάνη κατέρρευσε...
Στενοί φίλοι και η Βάνα Μπάρμπα απήγγειλαν επικήδειο λόγο και η ηθόποιος συγκλόνισε όταν πήρε τον λόγο και καταχειροκροτήθηκε στο τέλος
Συγκεκριμένα ανέφερε :
"Αγαπητέ φίλε δεν πρόλαβα να γράψω κάτι, τον τελευταίο χρόνο σε είχαμε χάσει.
Πολλοί θα σε καπηλευθούν τώρα, πολλοί θα βγουν να πουν πολλά, ότι τους άφησες γράμματα, όνειρα..
Εμείς αυτό που έχουμε να πούμε, είναι ότι χάσαμε κάτι μεγάλο, γιατί μέσα από το χαμόγελό σου πάντα τιμούσες την πατρίδα σου.
Μακάρι από εδώ και πέρα εκεί που θα είσαι στην γειτονιά των αγγέλων να μοιράζεις το ταλέντο σου και την ψυχή σου και να βγουν πολλοί κανούργιοι που να κάνουν ένα από το δικό σου λιθαράκι. Καλό ταξίδι φίλε"
Στο τέλος της κηδείας σερβιρίστηκε καφές σε καφενείο και αρκετός κόσμος έδωσε το παρών για να εκφράσει ξανά στην οικογένεια τα θερμά τους συλληπητήρια

Δείτε τις υπόλοιπες φωτογραφίες






Μάκης Τσέλλιος, Χάρης Σιανίδης, Βάνα Μπάρμπα κ.α
Ο Τρύφωνας Σαμαράς μαζί με την Λόλα Νταϊφά
μεγάλη συγκίνηση...



Ο Βασίλειος Κωστέτσος έδωσε το παρών
Στο τέλος της κηδείας σερβιρίστηκε καφές σε καφενείο και αρκετός κόσμος έδωσε το παρών για να εκφράσει ξανά στην οικογένεια τα θερμά τους συλληπητήρια

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA