Ο Σταύρος Θεοδωράκης στη Χαλκίδα - «Το Ποτάμι δεν θα γίνει δεκανίκι κανενός» (ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ 2024
 

Ο Σταύρος Θεοδωράκης στη Χαλκίδα - «Το Ποτάμι δεν θα γίνει δεκανίκι κανενός» (ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Σταύρος Θεοδωράκης επισκέφθηκε σήμερα τη Χαλκίδα και συναντήθηκε με φίλους και εθελοντές του κόμματος του - Παρουσίασε το Ποτάμι και απάντησε σε ερωτήσεις πολιτών - "Δεν έχω επιτελεία, έχω δέκα φίλους που με ακολουθούν και πέντε κουπόνια που έχουμε βγάλει, για να βγάλουμε τα έξοδα της προεκλογικής περιόδου, τα οποία μπορείτε να πάρετε με 5 και 10 ευρώ ο καθένας..."

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
Στη Χαλκίδα, βρέθηκε σήμερα ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, ο οποίος εμφανίστηκε με καλοκαιρινό ντύσιμο και με ένα σακίδιο στη πλάτη.
Ήταν περίπου στις 13.00 το μεσημέρι, όταν βρέθηκε στο Δημοτικό υπαίθριο θέατρο Π.Κωτσοπουλου και οι Χαλκιδέοι του επιφύλαξαν θερμή υποδοχή.

Αφού χαιρέτησε φίλους και τους εθελοντές του κόμματος, ξεκίνησε την ομιλία του και απάντησε στις ερωτήσεις των θεατών.

Ο γνωστός δημοσιογράφος απάντησε σε ερωτήσεις πολιτών ενώ δεν έλειψαν και τα απρόοπτα, όπως η παρέμβαση μιας γυναίκας που σχολίασε τα ρούχα και το σακίδιο του.... (ΔΕΙΤΕ ΤΟ)
Ο Σταύρος Θεοδωράκης, εκανε πρόλογο με τον Σκαρίμπα, λέγοντας ότι στο λύκειο, του είχε πει ο καθηγητής του, ότι πρόκειται για έναν ύποπτο τύπο, τρελό και επικίνδυνο.
Στη συνέχεια παρουσίασε το Ποτάμι και ξεκαθάρισε ότι είναι ένα αδιαμόρφωτο κίνημα, με ξεκάθαρες αρχές σε όλα τα επίπεδα...

"Το Ποτάμι έχει αρχίσει να αλλάζει τους όρους του πολιτικού παχνιδιού, αυτό δεν με στεναχωρεί καθόλου...Έχω την διάθεση να πιστέψω στον κόσμο και να κάνω κάτι μαζί του, αυτή είναι η δύναμη μου.

Δεν έχω επιτελεία, έχω δέκα φίλους που με ακολουθούν και πέντε κουπόνια που έχουμε βγάλει, για να βγάλουμε τα έξοδα της προεκλογικής περιόδου, τα οποία μπορείτε να πάρετε με 5 και 10 ευρώ ο καθένας...

Είμαστε ένα αδιαμόρφωτο κίνημα με ξεκάθαρες αρχές σε όλα τα επίπεδα, όχι μόνο από αυτά που λέμε, αλλά και από την ιστορία που έχουμε στην ελληνική δημοσιογραφία και στην ελληνική κοινωνία," τόνισε μεταξύ άλλων ο Σταύρος Θεοδωράκης.
Επίσης μίλησε την αριστερά, λέγοντας "Το να νοιάζεσαι για τους πολλούς και να δημιουργείς, αυτό σημαίνει αριστερά για μένα σήμερα... Θέλω μαζί μου νέους ανθρώπους να ανακαλύψουμε το νέο"

Κάποιοι, μας λένε δεκανίκι της ΝΔ, τώρα που οι δημοσκοπήσεις δίνουν πεσμένη την ΝΔ, μας λένε δεκανίκι του ΣΥΡΙΖΑ..

Στον εαυτό μου έχω μία μεγάλύτερη υπόληψη, για να τον θεωρώ δεκανίκι.."

Κατά την διάρκεια της ομιλίας του Σταύρου Θεοδωράκη, υπήρξε και η παρέμβαση μιας γυναίκας που βρισκόταν στο κοινό, η οποία είπε : Τα προβλήματα κ.Θεοδωράκη δεν λύνονται με σκισμένα τζιν, μποτάκια και σακίδια που λανσάρετε..." με τον Σταύρο Θεοδωράκη να απαντάει " Με μερσεντές λύνονται; την άλλη φορά θα έρθω με κοστούμι..."
Ο κ.Θεοδωράκης,  δέχθηκε επίσης ερώτηση από δημοσιογράφο του eviazoom, για τις καταγγελίες που μιλάνε για στημένες συνεντεύξεις από τον ίδιο, αλλά και για μαύρο χρήμα, οι οποίες έγιναν γνωστές στην εκπομπή Ζούγκλα, του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου και ο κ. Θεοδωράκης απάντησε ειρωνικά: "Από εσάς το μαθαίνω, δεν τις έχω δει, αλήθεια; Ο Μάκης κάνει εκπομπές ακόμα; δεν θέλω να πω τίποτα άλλο."

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA