Ανεξάρτητοι Έλληνες Εύβοιας: Συλλογή υπογραφών για τα διόδια Σχηματαρίου-Χαλκίδας | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Ανεξάρτητοι Έλληνες Εύβοιας: Συλλογή υπογραφών για τα διόδια Σχηματαρίου-Χαλκίδας

Ανεξάρτητοι Έλληνες Εύβοιας: Συλλογή υπογραφών για τα διόδια Σχηματαρίου-Χαλκίδας
Συλλογή υπογραφών για τα διόδια Σχηματαρίου-Χαλκίδας από τη Συντονιστική Επιτροπή των Ανεξάρτητων Ελλήνων Κεντρικής Εύβοιας...
"Η κυβέρνηση προχωρά σε νέο χαράτσι για τους πολίτες της Εύβοιας, χαρίζοντας ως "προίκα" σε γνωστή κοινοπραξία, την κατασκευή μετωπικού σταθμού διοδίων στο Βαθύ Αυλίδας από την 01.01.2015. Το Υπουργείο Υποδομών προκειμένου να επανεκκινήσει τα έργα κατασκευής του Ε-65, του αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας, συμπεριλαμβάνει ως τμήμα προς εκμετάλλευση στην σύμβαση παραχώρησης του ελληνικού Δημοσίου, το τμήμα Σχηματάρι –Χαλκίδα, μια διαδρομή 11χλμ., η οποία κατασκευάστηκε το 2007 ως δημόσιο έργο, με χρήματα του ελληνικού δημοσίου αλλά και από ευρωπαϊκές χρηματοδοτήσεις!

Οι Έλληνες οδηγοί καλούνται δηλαδή για άλλη μια φορά, να χρηματοδοτήσουν την κατασκευή δημόσιων έργων, την στιγμή που καταβάλλουν γι αυτό το σκοπό δυσβάσταχτα τέλη κυκλοφορίας αλλά και φόρους μέσω του πετρελαίου κίνησης.

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες Κεντρικής Εύβοιας αντιτασσόμαστε στα "δώρα" της συγκυβέρνησης προς τους μεγαλοεργολάβους και καταθέτουμε μήνυση προς τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου αλλά και προς την Επιτροπή Αναφορών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και ΚΑΛΟΥΜΕ τους πολίτες της Εύβοιας να την συνυπογράψουν.
Σημεία συλλογής υπογραφών Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου: Πλατεία Αγοράς Χαλκίδας ώρα 6.30-9.00μμ. Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου: πεζόδρομος Αβάντων ώρα 11.00-13.00μμ."

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA