Κάρυστος: Έρευνες της Αντιτρομοκρατικής στο εξοχικό της οικογένειας Σταμπούλου! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Κάρυστος: Έρευνες της Αντιτρομοκρατικής στο εξοχικό της οικογένειας Σταμπούλου!

Κάρυστος: Έρευνες της Αντιτρομοκρατικής στο εξοχικό της οικογένειας Σταμπούλου!Έρευνες της Αντιτρομοκρατικής έγιναν και στο εξοχικό σπίτι των γονιών του Σταμπούλου, στην Κάρυστο...
Πρόσφατη φωτογραφία του Αντώνη Σταμπούλου που συνελήφθη στο Βύρωνα έδωσαν στη δημοσιότητα οι Αρχές, μετά από σχετική διάταξη της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών.
Οι αρχές καλούν τους πολίτες εάν γνωρίζουν ή έχουν δει τον Αντώνη Σταμπούλο να την ενημερώσουν ελπίζοντας ότι έτσι θα καταφέρει να εντοπίσει τη γιάφκα της τρομοκρατικής οργάνωσης αλλά και τα υπόλοιπα μέλη.
 

Ο Σταμπούλος αποτελεί βασικό κομμάτι του επιχειρησιακού βραχίονα της οργάνωσης, εκτιμούν οι διωκτικές αρχές, ο οποίος με την επιστολή του σε ιστοσελίδα αντιεξουσιαστών δεν αποκλείουν να στέλνει το δικό του μήνυμα ακόμα και στον έγκλειστο τρομοκράτη Νίκο Μαζιώτη.
Έκανε ότι μπορούσε για να μην τραβήξουν τη φωτογραφία του οι αστυνομικοί, υπογραμμίζει στην επιστολή του ο Αντώνης Σταμπούλος καθώς έτσι θα έδινε χρόνο στους συντρόφους του. Μάλιστα η επιστολή του καταλήγει όπως κατέληγε και η επιστολή της καταζητούμενης Παναγιώτας Ρούπα.

"Προς το παρόν βρίσκομαι αιχμάλωτος στα χέρια των υπηρετών του κεφαλαίου, η καρδιά μου όμως παραμένει στο στρατόπεδο της επανάστασης. Ο αγώνας συνεχίζεται" αναφέρει.
Αμέσως μετά την ταυτοποίηση των στοιχείων του 30χρονου οι αστυνομικοί ξεκίνησαν τις έρευνες από το πατρικό του σπίτι στο Μαρούσι, σε έναν χώρο του οποίου έμενε ο Σταμπούλος.

Τα ξημερώματα οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι της οδού Καλιφρονά το όποιο είχε νοικιάσει ο ίδιος, ενώ έρευνα έκαναν και στο κατάστημα της αδελφής του στο Θησείο καθώς υπήρχαν υπόνοιες ότι ίσως έχει κρύψει εκεί στοιχεία. Ταυτόχρονα έρευνες έγιναν και στο εξοχικό σπίτι των γονιών του στην Κάρυστο στην Εύβοια.

Ο Αντώνης Σταμπούλος όταν συνελήφθη είχε πάνω του και δυο κλειδιά. Το ένα για είσοδο πολυκατοικίας και το άλλο για την είσοδο διαμερίσματος, πάνω στο οποίο είχε κολλημένο χαρτί με δύο συλλαβές.
Οι αστυνομικοί εκτίμησαν ότι πρόκειται για σπίτι που χρησιμοποιούσαν μέλη της οργάνωσης και με βάση ένα χαρτί με διευθύνσεις που βρήκαν στο πατρικό του κατάφεραν να εντοπίσουν το διαμέρισμα στα Πατήσια. Εκτιμάται ότι εκεί γίνονταν οι συναντήσεις των μελών του Επαναστατικού Αγώνα. Το σπίτι είχε ενοικιαστεί τον Ιούνιο του 2014 ενώ ο ιδιοκτήτης αναγνώρισε τον Σταμπούλο. Το σπίτι ήταν άδειο και οι αστυνομικοί ερευνούν προσεκτικά αναζητώντας DNA και αποτυπώματα.

Στο πατρικό του σπίτι στο Μαρούσι οι αστυνομικοί βρήκαν κλειδιά, ένα περίστροφο μη λειτουργικό, χαρτιά με σημειώσεις, χαρτιά με διευθύνσεις, όμως δεν βρέθηκε το κινητό του τηλέφωνο, ούτε ο δικός του ηλεκτρονικός υπολογιστής.
Οι Αρχές εκτιμούν ότι δεν ήταν τυχαίο ότι ο Νίκος Μαζιωτης και ο Αντώνης Σταμπούλος έμεναν με λίγα τετράγωνα διαφορά. Το πατρικό σπίτι του Σταμπούλου είναι πολύ κοντά στο διαμέρισμα της οδού Υψηλάντου που είχε νοικιάσει ο Νίκος Μαζιώτης και διέμενε μαζί με την Παναγιώτα Ρούπα και το παιδί τους.

Σε έρευνα της αντιτρομοκρατικής σε διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας βρέθηκε ένα πλαστό δελτίο ταυτότητας, φωτογραφία του οποίου δόθηκε στη δημοσιότητα μετά από διάταξη της Εισαγγελικής Αρχής.

Το δελτίο ταυτότητας με το οποίο είχε νοικιαστεί το διαμέρισμα φέρει τα στοιχεία Ευθύμιος Τσεργας του Κωνσταντίνου και της Πηνελόπης, γεννηθείς την 26/07/1987 στην Αθήνα, το οποίο αντιστοιχεί σε στοιχεία πραγματικού ατόμου, το οποίο όμως δεν σχετίζεται με την υπόθεση, όπως αναφέρει η αστυνομία.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA