Χαλκίδα: Παρίσταναν τους λογιστές και εξαπάτησαν ηλικιωμένη! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαλκίδα: Παρίσταναν τους λογιστές και εξαπάτησαν ηλικιωμένη!

Χαλκίδα: Παρίσταναν τους λογιστές και εξαπάτησαν ηλικιωμένη!Εξιχνιάσθηκε άμεσα, από το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, υπόθεση απάτης σε βάρος 70χρονης ηλικιωμένης, η οποία διαπράχθηκε προχθές (23-10-2014) το πρωί στη Χαλκίδα - Για την συγκεκριμένη υπόθεση, ταυτοποιήθηκαν δύο ημεδαποί και συγκεκριμένα ένας 36χρονος άνδρας και μία 33χρονη γυναίκα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για απάτη.
Ήταν προχθές το πρωί, όταν οι δύο δράστες προσέγγισαν την 70χρονη και με το πρόσχημα ότι είναι λογιστές συγγενικούς της προσώπου, της ζήτησαν χρήματα για περαίωση φορολογικών εκκρεμοτήτων και κατάφεραν να της αποσπάσουν το χρηματικό ποσό των 480 ευρώ.

Το περιστατικό καταγγέλθηκε από την παθούσα στο Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, αστυνομικοί του οποίου αξιοποιώντας κατάλληλα προανακριτικό υλικό, κατάφεραν να εξιχνιάσουν την υπόθεση και να ταυτοποιήσουν τα πλήρη στοιχεία ταυτότητας των δραστών.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.
Τις έρευνες και την προανάκριση διεξάγει το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ εξετάζεται η τυχόν εμπλοκή των δραστών και σε άλλες περιπτώσεις απάτης.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA