Χαλκίδα: Αυτοκίνητο παρέσυρε γνωστό βενζινοπώλη και εξαφανίστηκε! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαλκίδα: Αυτοκίνητο παρέσυρε γνωστό βενζινοπώλη και εξαφανίστηκε!

Χαλκίδα: Αυτοκίνητο παρέσυρε γνωστό βενζινοπώλη με μηχανάκι και εξαφανίστηκε!Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η υπηρεσία της Τροχαίας στην Χαλκίδα για να εντοπίσει έναν ασυνείδητο οδηγό που παρέσυρε γνωστό βενζινοπώλη, παρασύροντάς τον με το αυτοκίνητό του και στην συνέχεια εξαφανίστηκε εγκαταλείποντάς τον αβοήθητο...
Όπως αποκαλύπτει το eviazoom.gr, το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Κυριακής στην περιοχή του Τσιμεντάδικου Χαλκίδας όπου κινείτο ανυποψίαστος ο γνωστός επιχειρηματίας που διατηρεί πρατήριο υγρών καυσίμων, λίγο έξω από την Χαλκίδα.

Ξαφνικά, ένα αυτοκίνητο που ακολουθούσε την ίδια πορεία παρέσυρε τον άτυχο άνδρα με το μηχάνακι του και τον έριξε αιμόφυρτο στο έδαφος. 
Όμως, ο οδηγός του ΙΧ, αντί να σταματήσει και να προσπαθήσει να βοηθήσει το θύμα ή έστω να καλέσει σε βοήθεια, πάτησε γκάζι και έσπευσε να εξαφανιστεί εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι δεν υπήρχαν αυτόπτες μάρτυρες.

Ο επιχειρηματίας κατάφερε λίγη ώρα μετά να καλέσει το ασθενοφόρο και στην συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χαλκίδας με τραύματα στα πόδια και στο κεφάλι.
Η τροχαία Χαλκίδας αναζητά τον δράστη με το κόκκινο αυτοκίνητο και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες είναι θέμα χρόνου ο εντοπισμός του.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA