Χαλκίδα: Όλο το πρόγραμμα εορταστικών εκδηλώσεων της 28ης Οκτωβρίου - Τελετάρχης η Μαρία Φραντζεσκάκη | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαλκίδα: Όλο το πρόγραμμα εορταστικών εκδηλώσεων της 28ης Οκτωβρίου - Τελετάρχης η Μαρία Φραντζεσκάκη

Χαλκίδα: Όλο το πρόγραμμα εορταστικών εκδηλώσεων της 28ης Οκτωβρίου - Τελετάρχης η Μαρία Φραντζεσκάκη
Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων της 28ης Οκτωβρίου 2014 στην Χαλκίδα, από την Π.Ε. Εύβοιας...

Δευτέρα 27 Οκτωβρίου
1) Σημαιοστολισμός των Δημοσίων, Δημοτικών και Ιδιωτικών καταστημάτων, καθώς και των καταστημάτων των Νομικών Προσώπων Δημοσίου και Ιδιωτικού Δικαίου, Τραπεζών, όλων των σπιτιών της πόλης και των πλοίων που βρίσκονται στο λιμάνι από τις 08:00 το πρωί της 27ης Οκτωβρίου μέχρι την δύση του ηλίου της 28ης Οκτωβρίου 2014 με την φροντίδα των αρμόδιων αρχών.

2) Ώρα 08:00: Έπαρση της Σημαίας στο Ηρώο των Πεσόντων και απόδοση τιμών από τμήμα Ένοπλων Δυνάμεων, με συμμετοχή της Φιλαρμονικής του Δήμου Χαλκιδέων

3) Ώρα 11:00: Εορταστικές εκδηλώσεις και ομιλίες σχετικές με το νόημα της ημέρας, στα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης . Προσκύνημα σπουδαστών, μαθητών, προσκόπων και οδηγών στο Μνημείο των Ηρώων, προσερχομένων με επικεφαλής Δασκάλους, Καθηγητές, Βαθμοφόρους. Επιμνημόσυνη δέηση στο Ηρώο των Πεσόντων.

4) Ώρα 17:30: Υποστολή της σημαίας στο Ηρώο των Πεσόντων, όπως και κατά την Έπαρση. Φωταγώγηση της πόλης, των Δημοσίων και Ιδιωτικών Καταστημάτων των ΝΠΔΔ, των τραπεζών και των πλοίων που βρίσκονται στο λιμάνι.

Τρίτη 28 Οκτωβρίου
1) Ώρα 07:30: Θα σημάνουν χαρμόσυνα οι καμπάνες όλων των εκκλησιών και η Φιλαρμονική του Δήμου θα παιανίζει στους δρόμους της πόλης, θριαμβευικά, πατριωτικούς ύμνους και τραγούδια.

2) Ώρα 09:30: Επίσημη Έπαρση της Σημαίας στο Ηρώο των Πεσόντων και απόδοση τιμών. Η τιμητική πομπή της σημαίας θα σχηματισθεί στο χώρο του Ναυτικού Ομίλου Χαλκίδας την 09:00 ώρα με κεφαλή προς την πλατεία του Ηρώου των Πεσόντων και θα αποτελείται από:
α)Τρεις τροχονόμους της Α.Δ. Ευβοίας
β)Τη Φιλαρμονική του Δήμου Χαλκίδας
γ)Τέσσερις εκπροσώπους του Λυκείου Ελληνίδων Χαλκίδας, οι οποίες θα κρατούν την προς έπαρση Σημαία από τα άκρα της και σε οριζόντια θέση 
δ)Αντιπροσωπείες εφεδροπολεμικών οργανώσεων και
ε)Διμοιρία 24 ανδρών του Τ.Π./Ν

3) Ώρα 10:50: Ολοκλήρωση προσέλευσης στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου για τη Δοξολογία

4) Ώρα 11:00: Επίσημη Δοξολογία στο Ναό, στην οποία θα χοροστατήσει ο Σεβ. Μητροπολίτης Χαλκίδας κ.κ. Χρυσόστομος. Εκφώνηση του Πανηγυρικού της ημέρας στον Ιερό Ναό.

5) Ώρα 11:30: Επιμνημόσυνη Δέηση στο Ηρώο των Πεσόντων Κατάθεση στεφάνων από τους: Εκπρόσωπο Κυβέρνησης, Αντιπεριφερειάρχη Ευβοίας, Ανώτερο διοικητή Φρουράς, Δήμαρχο Χαλκίδας, Αστυνομικό Διευθυντή Ν. Ευβοίας, Λιμενάρχη Χαλκίδας, Διοικητή Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ν. Ευβοίας, Πρόεδρο Εθνικού Συνδέσμου Αναπήρων Θυμάτων Πολέμου, Πρόεδρο της Ένωσης Απόστρατων Αξ/κων , Πρόεδρο του Συνδέσμου Έφεδρων Αξ/κων, Πρόεδρο περιφ. Τμήματος Χαλκίδας Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού- Εκπρόσωπο ΕΔΕΣ. Ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των πεσόντων και ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου από τη Φιλαρμονική του Δήμου Χαλκίδας.

6) Ώρα 12:15: Παρέλαση μπροστά από τους επισήμους στο συνηθισμένο τόπο της Λεωφόρου Βουδούρη, των αναπήρων και θυμάτων πολέμου, σπουδαστών, μαθητών και μαθητριών Π/θμιας και Δ/θμιας εκπαίδευσης, προσκόπων και οδηγών, κάτω από την εποπτεία του Διευθυντή Φυσικής Αγωγής που θα πλαισιώνεται από έναν καθηγητή Φυσικής Αγωγής και ένα δάσκαλο.

7) Ώρα 18:30: Υποστολή της Σημαίας στο Ηρώο των Πεσόντων, όπως και στην Έπαρση

Τελετάρχης της παρέλασης, ορίζεται η κ. Φραντζεσκάκη Μαρία

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA