Πάρις Σώτος: «Στηρίζουμε την Κατερίνα Περλεπέ» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Πάρις Σώτος: «Στηρίζουμε την Κατερίνα Περλεπέ»

Πάρις Σώτος: «Στηρίζουμε την Κατερίνα Περλεπέ»
Ο πρόεδρος της ΕΙΝΝΕΥΒ και μέλος του ΔΣ Ιατρικού Συλλόγου Εύβοιας, Αντώνιος - Πάρις Σώτος, δηλώνει την πλήρη στήριξή του στο πρόσωπο της Κατερίνα Περλεπέ, ύστερα από το εις βάρος της δημοσίευμα της εφημερίδας "Παραπολιτικά"

Δείτε την ανακοίνωση:
"Στηρίζουμε την συνάδελφο κα Περλεπέ και υπενθυμίζουμε ότι από την πρώτη στιγμή η ΕΙΝΝΕΥΒ είχε μιλήσει υπεύθυνα και στοχευμένα για να μην υπάρχει ανησυχία στο κοινό και να μην διαταραχτεί η εμπιστοσύνη του κόσμου προς το κύρος των Νοσοκομειακών Ιατρών της Εύβοιας. Επίσης καλούμε το Προεδρείο και το ΔΣ του Ιατρικού Σύλλογου της Εύβοιας να τοποθετηθεί επί του θέματος και να κινήσει τις νόμιμες διαδικασίες για το θέμα της συναδέλφου κας Περλεπέ.

Οι εξελίξεις μας δικαιώνουν πλήρως και δηλώνουμε ότι θα στραφούμε κατά παντός υπευθύνου εφ΄όσον το κρίνουμε αναγκαίο ,νομικά πλέον , για την ηθική αποκατάσταση του ήδη τρωθέντος κύρους των συναδέλφων μας. Η θέση μας αυτή δεν έχει να κάνει με το πρόσωπο της συγκεκριμένης συναδέλφου, αλλά τονίζουμε ότι το ίδιο θα πράτταμε και για όποιον άλλο συνάδελφο εβάλλετο με αυτό τον κατάπτυστο τρόπο." 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: 
Σάλος από δημοσίευμα κατά της Κατερίνα Περλεπέ - Με μηνύσεις και αγωγές απαντά η πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA