Η ΑΕΚ ξέσπασε στον Ηρακλή Ψαχνών - Πάρτι στο ΟΑΚΑ | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Η ΑΕΚ ξέσπασε στον Ηρακλή Ψαχνών - Πάρτι στο ΟΑΚΑ

Η ΑΕΚ ξέσπασε στον Ηρακλή Ψαχνών - Πάρτι στο ΟΑΚΑ
Το... συνεχές πάρτι της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ είχε άλλο “καλεσμένο” αυτή τη φορά, τον Ηρακλή Ψαχνών. Βέβαια, η “οικοδέσποινα” Ενωση, μόνο φιλόξενη δεν απεδείχθη, καθώς μετέτρεψε τον αντίπαλό της σε “σάκο του μποξ” και τον ισοπέδωσε με πέντε... αλύπητα χτυπήματα! 

Οι “κιτρινόμαυροι” επικράτησαν 5-1. Η πρώτη “γροθιά” ήταν του Μπρέσεβιτς στο 3ο λεπτό, ενώ ακολούθησε κι άλλη δική του στο 76', όταν έγινε το 4-1 για την ΑΕΚ.
Αμέσως διπλασίασαν τα τέρματά τους οι γηπεδούχοι, καθώς ο Πλατέλλας “έγραψε” το 2-0 στο 5' και ο Ντούνης έκανε το 3-0, πέντε λεπτά πριν οδηγηθούν οι ομάδες στα αποδυτήρια στο 40'.

Στην επανάληψη έπειτα από στημένη φάση κατάφερε να “δει” δίχτυα και ο Ηρακλής. Επειτα από φάουλ, ο Μπακομήτρος “έπιασε” την κεφαλιά και μείωσε σε 3-1.

Στο 83' επίσης από στημένη φάση η ΑΕΚ έκανε το 5-1. Ο Μάνταλος -που είχε δοκάρι στο 91'- εκτέλεσε το κόρνερ και ο Λαμπρόπουλος με κεφαλιά πέτυχε το γκολ.

ΑΕΚ (Τραϊανός Δέλλας): Ανέστης, Γεωργέας, Λαμπρόπουλος, Σαρρής (61' Ρόβας), Γροντής, Τζανετόπουλος, Ανάκογλου, Πλατέλλας, Μάνταλος, Ντούνης (72' Αραβίδης), Μπρέσεβιτς (80' Τσεβάς).

Ηρακλής Ψαχνών (Γιώργος Φοιρός): Μελισσάς, Παληγεώργος, Τσιμόντζι (80' Χατζηστάμου), Παλαιολόγος, Παπαδόπουλος, Μπακομήτρος, Γκεμίσης (46' Νάκας), Ράντι, Κοτίτσας (80' Πολίτης), Σικαλιάς, Γουόρντεν.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA