Κεδίκογλου vs Μαρκόπουλος: Σημειώσατε Χ - Τα βίντεο που «καίνε» τους δύο υποψήφιους βουλευτές της ΝΔ! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Κεδίκογλου vs Μαρκόπουλος: Σημειώσατε Χ - Τα βίντεο που «καίνε» τους δύο υποψήφιους βουλευτές της ΝΔ!

Κεδίκογλου vs Μαρκόπουλος: Σημειώσατε Χ - Τα βίντεο που «καίνε» τους δύο υποψήφιους βουλευτές της ΝΔ!
Κάθε προεκλογική περίοδο είναι διαφορετική και αυτό που μένει στο μυαλό όλων, είναι οι δηλώσεις των υποψήφιων βουλευτών, οι οποίες στην Εύβοια έχουν την τιμητική τους...

Ο Σίμος Κεδίκογλου και ο Κώστας Μαρκόπουλος δεν εμπνέουν καμία εμπιστοσύνη στους πολίτες, όσο και να προσπαθούν να πείσουν για μία διαφορετική πραγματικότητα, σκορπώντας χιλιάδες ευρώ σε διαφημίσεις και προεκλογικές συγκεντρώσεις.


Αδιαμφισβήτητα στοιχεία για το όσα λέμε, αποτελούν τα παρακάτω βίντεο που θα παρακολουθήσετε, με τις δηλώσεις των δύο υποψήφιων βουλευτών Εύβοιας της ΝΔ , την χρονική προεκλογική - περίοδο του 2012, όπου ο Σίμος Κεδίκογλου υποσχόταν ανάπτυξη μέσα σε ένα χρόνο, ενώ σε άλλο βίντεο θα τον δούμε να δεσμεύεται ότι δεν θα κλείσει η ΕΡΤ.


Από την άλλη ο Κώστας Μαρκόπουλος κατέβαινε υποψήφιος με τους ΑΝΕΛ και κατηγορούσε τον Αντώνη Σαμαρά, χαρακτηρίζοντας τον μάλιστα, αρχιερέα του ψεύδους.
 

Ο κ.Κεδίκογλου είχε γίνει και θέμα συζήτησης στο Ράδιο Αρβύλα...

ΒΙΝΤΕΟ - ΣΙΜΟΣ ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ
ΒΙΝΤΕΟ - ΣΙΜΟΣ ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ
ΒΙΝΤΕΟ - ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ ΒΙΝΤΕΟ - ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA