Εύβοια: Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα για χασίς, ηρωίνη και χάπια | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Εύβοια: Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα για χασίς, ηρωίνη και χάπια

Εύβοια: Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα για χασίς, ηρωίνη και χάπια
Συνελήφθησαν, χθες (19-02-2015) απογευματινές και βραδινές ώρες, σε περιοχές της Χαλκίδας και του Αλιβερίου, από αστυνομικούς των Ομάδων Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Ευβοίας, τέσσερα συνολικά άτομα, στο πλαίσιο συστηματικών ελέγχων που πραγματοποιούνται καθημερινά για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών.

Πρόκειται για τρεις ημεδαπούς (22χρονος, 28χρονη και 40χρονη) και έναν 25χρονο υπήκοο Αλβανίας, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν σχετικές ποινικές δικογραφίες.

Ειδικότερα στην πρώτη περίπτωση, από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, κατελήφθη χθες το απόγευμα η 28χρονη, σε περιοχή της Χαλκίδας, να έχει στην κατοχή της μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε μικροποσότητα ηρωίνης.

Στη δεύτερη περίπτωση, από αστυνομικούς της Δ’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, κατελήφθη χθες το βράδυ η 40χρονη, σε περιοχή του Αλιβερίου, να έχει στην κατοχή της μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, που περιείχε μικροποσότητα ηρωίνης, καθώς και τέσσερα δισκία φαρμακευτικού σκευάσματος, για την αγορά των οποίων απαιτείται ιατρική συνταγή.

Στη τρίτη περίπτωση, από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, κατελήφθησαν χθες το βράδυ ο 22χρονος και ο 25χρονος, σε περιοχή της Χαλκίδας, να κατέχουν από κοινού ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο, το οποίο περιείχε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης αναμεμειγμένη με καπνό, καθώς και μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε ποσότητα του ναρκωτικού δισκίου «ecstasy», σε τριμμένη μορφή.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA