Χαλκίδα: Γλίτωσε τα ισόβια ο 39χρονος που στραγγάλισε το 7 μηνών παιδί του! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαλκίδα: Γλίτωσε τα ισόβια ο 39χρονος που στραγγάλισε το 7 μηνών παιδί του!

Χαλκίδα: Γλίτωσε τα ισόβια ο 39χρονος που στραγγάλισε το 7 μηνών παιδί του!
Το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο, για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως, αλλά του αναγνώρισε το ελαφρυντικό του πρότερου έντιμου βίου, με συνέπεια να «σπάσει» τα ισόβια...

Σε ποινή κάθειρξης 13 ετών, καταδικάστηκε από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Χαλκίδας, ο 39χρονος άνδρας, οποίος σκότωσε με τα ίδια του τα χέρια το μόλις 7 μηνών  αβάπτιστο αγοράκι του.

Το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο, για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως, αλλά του αναγνώρισε το ελαφρυντικό του πρότερου έντιμου βίου, με συνέπεια να «σπάσει» τα ισόβια.

Η οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε  τον Μάϊο του 2008 στην Αργυρούπολη Αττικής. Ο 39χρονος χτύπησε στο κεφάλι και τελικά στραγγάλισε το βρέφος, ενώ βρισκόταν σε κατάσταση μέθης και η σύζυγός του απουσίαζε από το σπίτι.

Η δίκη εκδικαζόταν σε δεύτερο βαθμό. Στο πρωτόδικο δικαστήριο, το Μεικτό Ορκωτό Κακουργιοδικείο Θήβας ο δράστης είχε καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη, χωρίς να του αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό.

Τελικά του αναγνώριστηκε το ελαφρυντικό του προτέρου εντίμου βίου και καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 13 ετών. Μετά την έκδοση της απόφασης, ο δράστης οδηγήθηκε στις φυλακές. 

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA