Φρίκη στην Κω: Παρακολουθούσε τους βιασμούς της κόρης της στο κρεβάτι! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Φρίκη στην Κω: Παρακολουθούσε τους βιασμούς της κόρης της στο κρεβάτι!

Φρίκη στην Κω: Παρακολουθούσε τους βιασμούς της κόρης της στο κρεβάτι!
Συγκλονιστική η κατάθεση της 18χρονης στο δικαστήριο για το δράμα που έζησε, με τους γονείς της να καταδικάζονται σε 20 χρόνια κάθειρξη... 

«Δεν θέλω να την αποκαλώ μητέρα, γιατί για μένα δεν είναι. Μία μάνα δεν κάνει τέτοια στα παιδιά της». Με τη φράση αυτή και με δάκρυα στα μάτια η 18χρονη κοπέλα περιέγραψε ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Κω, την «κόλαση» που βίωνε επί τέσσερα και πλέον χρόνια, όταν ο πατέρας της, την βίαζε με την συγκατάθεση και βοήθεια – αρκετές φορές- της ίδιας της μητέρας!

«Κοιμόμουν και προσευχόμουν όταν ξυπνήσω, να μην υπάρχει τίποτα, να μην ξανασυμβεί τίποτα από όλα αυτά» είπε χαρακτηριστικά η νεαρή κοπέλα, συγκλονίζοντας με την κατάθεση της ενόρκους και δικαστές! Η ακροαματική διαδικασία, ξεκίνησε προχθές το πρωί στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Κω.


Η δίκη έγινε κεκλεισμένων των θυρών και διήρκησε έως αργά το βράδυ οπότε και ολοκληρώθηκε με την έκδοση της απόφασης.

Ένορκοι και δικαστές ομόφωνα αποφάσισαν την ενοχή του 51χρονου και της 40χρονης στους οποίους και επέβαλαν ποινή κάθειρξης 20 ετών με την έφεση να μην έχει αναστέλλουσα δύναμη. Στον 51χρονο επιβλήθηκε και φυλάκιση έξι μηνών για τις ποσότητες των ναρκωτικών που είχαν εντοπιστεί κατά την σύλληψή του, στην κατοχή του.

Και οι δύο κατηγορούμενοι – σύμφωνα με πληροφορίες- απολογούμενοι αρνήθηκαν τις κατηγορίες και ισχυρίστηκαν πως όλα όσα, με τόσες φρικιαστικές λεπτομέρειες περιέγραψε η 18χρονη πια σήμερα κοπέλα, ήταν της φαντασίας της.

Συγκεκριμένα, ο πατριός δήλωσε πως ήταν στοργικός με όλα τα παιδιά της συντρόφου του, τα οποία φρόντιζε και αγαπούσε σαν δικά του. Από την πλευρά της η 40χρονη ισχυρίστηκε πως εκείνη ήταν θύμα βιασμού από τον πρώην σύζυγό της και επειδή τις καταστάσεις αυτές της βίωσε η νεαρή κοπέλα για αυτό και έπλασε όλη αυτή την ιστορία.

Όμως κανένας από τους ισχυρισμούς αυτούς δεν έπεισε το δικαστήριο, το οποίο είχε την ευκαιρία να ακούσει και τα ανήλικα αδέλφια της 18χρονης, οι καταθέσεις των οποίων «έκαψαν» τους κατηγορούμενους και κυρίως τον 51χρονο.

Πηγή: rodiaki.gr

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA