Χαλκίδα: Τσιγγάνα μπήκε σε σπίτι και άρπαξε κοσμήματα και το laptop που βλέπετε - Αναζητούνται οι δύο συνεργοί της! (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαλκίδα: Τσιγγάνα μπήκε σε σπίτι και άρπαξε κοσμήματα και το laptop που βλέπετε - Αναζητούνται οι δύο συνεργοί της! (ΦΩΤΟ)

Χαλκίδα: Τσιγγάνα μπήκε σε σπίτι και άρπαξε κοσμήματα και το laptop που βλέπετε - Αναζητούνται οι δύο συνεργοί της! (ΦΩΤΟ)
Από το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, εξιχνιάσθηκε άμεσα κλοπή από οικία 36χρονης ημεδαπής, η οποία διαπράχθηκε προχθές (17-02-2015) το απόγευμα στη Χαλκίδα....

Ταυτοποιήθηκε μία εκ των τριών δραστών, 32χρονη ROMA, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε σχετική ποινική δικογραφία.

Ειδικότερα προχθές το βράδυ, περιπολούντες αστυνομικοί το Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, εντόπισαν σε περιοχή της Χαλκίδας να κινείται ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας της 32χρονης, το οποίο οδηγούσε η ίδια, με συνεπιβάτες δύο ακόμη άνδρες – συνεργούς της, τα στοιχεία ταυτότητας των οποίων διερευνώνται.

Η 32χρονη αγνόησε σήμα των αστυνομικών για την διενέργεια ελέγχου και ανέπτυξε ταχύτητα, με αποτέλεσμα λίγη ώρα αργότερα το ανωτέρω όχημα να εκτραπεί της πορείας του και να ακινητοποιηθεί, ενώ οι τρεις δράστες τράπηκαν πεζή σε φυγή και κατάφεραν να διαφύγουν.

Στο εσωτερικό του οχήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος κοσμημάτων, ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής και άλλα αντικείμενα, τα οποία στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας προέκυψε ότι οι δράστες είχαν αφαιρέσει νωρίτερα προχθές το απόγευμα από την οικία της 36χρονης.
Τα ανωτέρω προϊόντα κλοπής αποδόθηκαν στην παθούσα, ενώ από τους αστυνομικούς κατασχέθηκε και το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο της 32χρονης.

Η έρευνα συνεχίζεται την ταυτοποίηση των δύο συνεργών της 32χρονης, ενώ εξετάζεται η τυχόν εμπλοκή τους και σε άλλες συναφείς αξιόποινες πράξεις.

Σημειώνεται ότι η 32χρονη έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις Διωκτικές Αρχές, για διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA