Χαλκίδα: Οι ταινίες της εβδομάδας στον κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαλκίδα: Οι ταινίες της εβδομάδας στον κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Χαλκίδα: Οι ταινίες της εβδομάδας στον κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)
Οι ταινίες της εβδομάδας στον κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ (12 Μαρτίου - 18 Μαρτίου 2015)...

ΣΤΑΧΤΟΠΟΥΤΑ ΤΑΙΝΙΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΜΑΓΙΑ
ΣΤΑΧΤΟΠΟΥΤΑ
CINDERELLA

Σκηνοθεσία: Kenneth Branagh
Σενάριο:Chris WeitzΗθοποιοί: Cate Blanchett, Lily James, Richard Maden, Stellan Skarsgard, Holiday Grainger

ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΟΙ:, ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΕΦΟΠΟΥΛΟΣ, ΤΑΣΟΣ ΚΩΣΤΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΟΙΒΟΣ ΡΙΜΕΝΑΣ, ΜΑΡΙΑ ΠΛΑΚΙΔΗ, ΙΝΩ ΣΤΕΦΑΝΗ, ΤΖΙΝΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΑΛΚΗΣ ΖΕΡΒΟΣ, ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΚΣΟΓΛΟΥ, ΧΡΙΣΤΕΛΑ ΓΚΙΖΕΛΗ , ΙΝΩ ΜΕΝΕΝΑΚΟΥ


YΠΟΘΕΣΗ:
Η νεαρή Ella (Lily James) έχει μόλις χάσει τη μητέρα της, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα στηρίξει τον αγαπημένο της πατέρα στην απόφαση του να ξαναπαντρευτεί. Η ίδια καλωσορίζει τη μητριά της (Cate Blanchett) και τις κόρες της Anastasia (Holliday Grainger) και Drisella (Sophie McShera) στο πατρικό της, αλλά μετά τον θάνατο του πατέρα της, καταλήγει στο έλεος μιας ζηλόφθονης και άκαρδης νέας οικογένειας. Υποβαθμίζεται σε υπηρέτρια καλυμμένη με στάχτες, εξού και η περιφρονητική προσφώνηση Σταχτοπούτα.

Η Ella έχει κάθε λόγο να χάσει το κουράγιο της, αποφασίζει όμως να ακολουθήσει τη συμβουλή της μητέρας της να είναι θαρραλέα και ευγενική. Δεν παρασύρεται από την απόγνωση, ούτε απεχθάνεται αυτούς που την κακομεταχειρίζονται. Παράλληλα, έχει γνωρίσει έναν γοητευτικό ξένο στο δάσος. Αγνοώντας ότι πρόκειται για έναν πρίγκιπα, πιστεύει ότι είναι απλώς ένας παρατρεχάμενος του παλατιού που διαθέτει, όπως και η ίδια, μία ευγενική ψυχή.

Η τύχη της μοιάζει να αλλάζει όταν το Παλάτι στέλνει σε όλες τις ανύπαντρες κοπέλες μία πρόσκληση για τον χορό και έτσι η Ella ελπίζει να συναντήσει ξανά τον γοητευτικό Kit (Richard Madden). Όμως, η μητριά της απαγορεύει να πάει στον χορό. Την κατάλληλη στιγμή εμφανίζεται μια καλόψυχη ζητιάνα, η οποία με μία κολοκύθα και μερικά ποντίκια, θα αλλάξει τη ζωή της Σταχτοπούτας για πάντα.


ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ: 17.30 ΜΕΤΑΓΛΩΤΙΣΜΕΝΟ - 20.00 ΜΕ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΗΤΗΡΙΩΝ: 7 ΕΥΡΩ(ΚΑΝΟΝΙΚΟ) & 6 ΕΥΡΩ (ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ-ΑΝΕΡΓΩΝ-ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ) ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ (ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ 5 ΕΥΡΩ)


ΤΖΟΚΕΡ ΤΑΙΝΙΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΜΑΓΙΑ
 ΤΖΟΚΕΡ WILD CARD

Σκηνοθεσία: Simon West
Σενάριο: William Goldman Ηθοποιοί: Jason Statham , Michael Angarano, Dominik García-Lorido
 

YΠΟΘΕΣΗ:
Ο Νικ Γουάιλντ εργάζεται ως σωματοφύλακας στο Λας Βέγκας, κι έχει θανάσιμες δεξιότητες αλλά και πάθος με το τζόγο. Όταν ένας πολύ καλός του φίλος θα πέσει θύμα ξυλοδαρμού, ξυπνάει η δίψα του για εκδίκηση, σύντομα όμως θα ανακαλύψει ότι τα έχει βάλει με τη μαφία. Βυθίζεται στον υπόκοσμο καθώς μαφία κι ένοπλες δυνάμεις τον αναζητούν. Έχοντας ανεβάσει τα στοιχήματα, έχει να παίξει ένα τελευταίο παιχνίδι για να αλλάξει τη μοίρα του... κι αυτή τη φορά είναι όλα ή τίποτα.


ΩΡΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ: 22.30 

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA