Τρεις προσαγωγές για την υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη - Νέα στοιχεία για την υπόθεση | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Τρεις προσαγωγές για την υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη - Νέα στοιχεία για την υπόθεση

Τρεις προσαγωγές για την υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη - Νέα στοιχεία για την υπόθεση
Οι αστυνομικοί εντόπισαν τρία άτομα που έβριζαν τον Βαγγέλη Γιακουμάκη μετά τον θάνατό του - Πρόκειται για τρεις φοιτητές από Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Μυτιλήνη - Έγιναν έρευνες στα σπίτια τους

Τρία 24ωρα μετά την κηδεία του Βαγγέλη Γιακουμάκη στο Σελλί του Ρεθύμνου, οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση προχώρησαν στις πρώτες προσαγωγές. Πρόκειται για τρεις φοιτητές που ταυτοποιήθηκαν από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ως οι υβριστές του αυτόχειρα φοιτητή. 

Ο εντοπισμός τους έγινε μέσω διαδικτύου, έπειτα από ποινική δίωξη που άσκησε ο προϊστάμενος της εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας κ. Ηλίας Ζαγοραίος κατά των διαχειριστών της ιστοσελίδας μέσω της οποίας δημοσιεύθηκαν τα επίμαχα υβριστικά σχόλια.

Σημειώνεται ότι έχει εντοπιστεί blogger στην Βόρεια Εύβοια που έβριζε τον Βαγγέλη Γιακουμάκη.
 

Σύμφωνα με πληροφορίες τα τρία άτομα είναι από την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και τη Μυτιλήνη. Για τον ένα μάλιστα υπάρχουν πληροφορίες πως γνώριζε όχι μόνο τον άτυχο φοιτητή, αλλά και τους Κρητικούς που τον βασάνιζαν στη σχολή του. Τα στοιχεία δόθηκαν τη νύχτα από τη Google στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και τώρα ερευνάται τόσο η μεταξύ τους σχέση που θεωρείται δεδομένη, όσο και η σχέση τους με άτυχο Βαγγέλη.
 

Σύμφωνα με πληροφορίες ήδη έχει γίνει έρευνα στα σπίτια τους και εντός της ημέρας αναμένεται να γίνουν επίσημες ανακοινώσεις από την αστυνομία. Η τύχη των τριών νεαρών βρίσκεται στα χέρια του εισαγγελέα. Επειδή έχει παρέλθει το αυτόφωρο θα κρατηθούν μόνο αν τους ασκήσει δίωξη, ενώ σε διαφορετική περίπτωση αναμένεται να αφεθούν ελεύθεροι

Εν τω μεταξύ, η ΕΛ.ΑΣ., αναμένεται να καλέσει τις επόμενες ημέρες για κατάθεση την μητέρα του Βαγγέλη για να καταγραφεί με λεπτομέρειες η τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μαζί της το προηγούμενο βράδυ και κατά τη διάρκεια της οποίας φαίνεται να της ανακοίνωσε τα άσχημα βαθμολογικά αποτελέσματα. 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:
Βόρεια Εύβοια: Εντόπισαν blogger που έβριζε τον Βαγγέλη Γιακουμάκη!

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA