Βόρεια Εύβοια: Εντόπισαν blogger που έβριζε τον Βαγγέλη Γιακουμάκη! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Βόρεια Εύβοια: Εντόπισαν blogger που έβριζε τον Βαγγέλη Γιακουμάκη!

Βόρεια Εύβοια: Εντόπισαν blogger που έβριζε τον Βαγγέλη Γιακουμάκη!
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες ο αδίστακτος blogger είναι από την Βόρεια Εύβοια και θα συλληφθεί σύντομα...
 

Όλα ξεκίνησαν από την ιστοσελίδα «to-fresko.blogspot.com». Οι διαχειριστές της το πρωί της περασμένης Κυριακής διάβασαν την είδηση ότι ο Βαγγέλης είναι νεκρός και τότε ανέβασαν μία φωτογραφία του, την οποία συνόδευαν με προσβλητικά σχόλια που δεν τα χωρά ο ανθρώπινος νους.
 

Μετά από έρευνα της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος εντοπίστηκαν οι δράστες, ανάμεσα τους και blogger από την Βόρεια Εύβοια.
 

Συγκεκριμένα ο αρμόδιος αξιωματικός της Αστυνομίας δήλωσε στα Αθηναϊκά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης ότι: «Οι υβριστές bloggers που έχουμε εντοπίσει γνωρίζονται μεταξύ τους και βρίσκονται σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας, όπως η Αθήνα, η Κρήτη και η Εύβοια. Δεν αποκλείουμε ένας από αυτούς να γνώριζε προσωπικά τον Βαγγέλη Γιακουμάκη. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι άτομα με ρητορική μίσους για ένα πεθαμένο παιδί μπορεί να έχουν επιτεθεί σε εκείνο και όταν ήταν ζωντανό».

Αμέσως μόλις εντοπίστηκε η σορός του Βαγγέλη Γιακουμάκη στα Γιάννενα οι αδίστακτοι bloggers άρχισαν το αηδιαστικό παραλήρημα σε βάρος του αδικοχαμένου φοιτητή.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA