Νέα Λάμψακος: Οι κάτοικοι καταγγέλουν τον Χρήστο Παγώνη και την δημοτική αρχή | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Νέα Λάμψακος: Οι κάτοικοι καταγγέλουν τον Χρήστο Παγώνη και την δημοτική αρχή

Νέα Λάμψακος: Οι κάτοικοι καταγγέλουν τον Χρήστο Παγώνη και την δημοτική αρχή
Δείτε την ανακοίνωση που εξέδωσαν οι κάτοικοι της Νέας Λαμψάκου...

"Η Τοπική Αυτοδιοίκηση θα είναι στην υπηρεσία όλων των πολιτών. Δεν είναι χώρος ικανοποιήσεως προσωπικών φιλοδοξιών και στόχων. Είναι, αντίθετα, χώρος δουλειάς και προσφοράς στους συμπολίτες. Είναι μέσον εξυπηρετήσεως των πολιτών. Με αξιοκρατία, συνέπεια, σοβαρότητα, ισονομία και, κυρίως, με διαφάνεια” .Αυτά είναι τα λόγια κατά την διάρκεια ανάληψης των καθηκόντων του Δημάρχου.
 

Μεγάλα λόγια , μηδενικά έργα , ανύπαρκτες πρακτικές , μηδενισμός πολιτών , ανύπαρκτη διοίκηση κοινοτικού συμβουλίου .Αυτή είναι έως τώρα η κατάσταση στην τοπική κοινότητα Νέας Λαμψάκου . Ο κάθε πολίτης προσπαθεί μόνος του να αυτοεξυπηρετηθεί στο χώρο που ζει.
 

Η Νέα Λάμψακος από το 1922 μέχρι και σχεδόν πριν τον Σεπτέμβριο του 2014 είχε διοίκηση και κοινοτικό συμβούλιο που ήταν υπόδειγμα στην ευρύτερη περιοχή της Χαλκίδος εάν όχι της Ελλάδος . Η κοινότητα σε συνεργασία με τους κατοίκους της έκανε θαύματα , έδωσε μαθήματα οργάνωσης , διοίκησης , δημιουργίας και ανάπτυξης . Δυστυχώς σήμερα οι αξίες αυτές δεν υπάρχουν στο λεξιλόγιο της νέας Δημοτικής αρχής . Δυστυχώς σήμερα οι Λαμψακιώτες διοικούνται από μια κοινότητα μόνο στα χαρτιά και ένα Δήμο που τον ενδιαφέρει μόνο η Χαλκίδα και τίποτε άλλο.
 

Αυτό φαίνεται και από το αίσχος της φωτογραφίας .Έχει ειδοποιηθεί επανειλημμένα το αρμόδιο τμήμα για να πάρει τα κλαριά της φωτογραφίας και δεν έχει εμφανισθεί κανένας παρόλο που έχουν περάσει 20 ημέρες . Δεν συγκινείται κανείς .
Νέα Λάμψακος: Οι κάτοικοι καταγγέλουν τον Χρήστο Παγώνη και την δημοτική αρχή
Κρίμα κύριε Δήμαρχε και κύριοι δημαρχεύοντες , Ο ΔΗΜΟΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ , είναι μία έννοια και μία αξία που λείπει από το λεξιλόγιό σας αλλά και από την πρακτική σας."
 

ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΝΕΑΣ ΛΑΜΨΑΚΟΥ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA