Παραλίγο τραγωδία στην Ιστιαία: 30χρονη πάλεψε με τον σύζυγο της, του πήρε το όπλο και τον πυροβόλησε! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Παραλίγο τραγωδία στην Ιστιαία: 30χρονη πάλεψε με τον σύζυγο της, του πήρε το όπλο και τον πυροβόλησε!

Παραλίγο τραγωδία στην Ιστιαία: 30χρονη πάλεψε με τον σύζυγο της, του πήρε το όπλο και τον πυροβόλησε!
Λίγο έλειψε να εξελιχθεί σε τραγωδία ο άγριος καβγάς ενός ζευγαριού στην Ιστιαία και συγκεκριμένα στο χωριό Μηλιές, όταν οι δύο σύζυγοι συναντήθηκαν σε ερημική περιοχή για να λύσουν τις οικογενειακές τους διαφορές...

Όπως αποκαλύπτει το eviazoom.gr, όλα έγιναν την Τετάρτη (15-04-2015) στις 17:30 το απόγευμα. Μετά από άγριο καυγά που ξέσπασε, ανάμεσα στο νεαρό ζευγάρι, ο 38χρονος άνδρας πήγε στο αυτοκίνητο του και πήρε την κυνηγετική καραμπίνα που είχε στο πορτ-μπαγκάζ. Μετά από πάλη, η 30χρονη γυναίκα κατάφερε και του έκλεψε το όπλο, με το οποίο τον πυροβόλησε τρεις φορές, ωστόσο τα σκάγια κατέληξαν πάνω σε ένα τρακτέρ και δεν υπήρχε τραυματισμός.

Αστυνομικοί του Α.Τ. Ιστιαίας, συνέλαβαν και τους δύο συζύγους, ενώ όπως διαπιστώθηκε, ο 38χρονος κατείχε παράνομα την καραμπίνα.

Την Παρασκευή 17 Απριλίου, οδηγήθηκαν ενώπιον του Ανακριτή Χαλκίδας για κακουργηματικές διώξεις, ωστόσο μετά την απολογία τους, αφέθηκαν ελεύθεροι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι καβγάδες ανάμεσα στο ζευγάρι έχουν γίνει συχνό φαινόμενο που περιέχουν και χρήση βίας
.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA