Χαλκίδα: Στο τσιμεντάδικο θα γιορταστεί η φετινή Πρωτομαγιά | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαλκίδα: Στο τσιμεντάδικο θα γιορταστεί η φετινή Πρωτομαγιά

Χαλκίδα: Στο τσιμεντάδικο θα γιορταστεί η φετινή Πρωτομαγιά
Το Διοικητικό Συμβουλίο του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας, αποφάσισε η φετινή εργατική Πρωτομαγιά, να γιορταστεί στην είσοδο του Τσιμεντάδικου Χαλκίδας...

Η έναρξη της εκδήλωσης θα γίνει στις 10 το πρωί της Παρασκευής 1 Μαΐου και σε ανακοίνωση του Εργατικού Κέντρου τονίζεται ότι:

« Το ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΥΒΟΙΑΣ με ομόφωνη απόφαση Διοικητικού Συμβουλίου, έχει προκηρύξει 24ωρη Πανευβοϊκή – Πανεργατική απεργία. Η 24ωρη Πανευβοική απεργία θα γίνει στη Μάη 2015 μέρα ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ. Παρακαλούμε, σε συνεργασία με τα Διοικητικά Συμβούλια των Σωματείων, να καθοριστεί το προσωπικό ασφάλειας.

Με την ενέργειά μας αυτή σηματοδοτούμε την απόφαση των εργαζομένων να αγωνιστούν με κάθε τρόπο, για την επαναλειτουργία των «Τσιμέντων Χαλκίδας» και να παραμείνουν ανοιχτές όλες οι παραγωγικές μονάδες του Νομού.

Καλούνται όλοι οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, οι νέοι και οι συνταξιούχοι, να δώσουν δυναμικά το παρών τους στην γιορτή της ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ, στέλνοντας μήνυμα αποφασιστικότητας και αγώνα για την αποκατάσταση των αδικιών, την κατάργηση των αντεργατικών μνημονιακών νόμων και την περιφρούρηση των δικαιωμάτων και των κατακτήσεών μας, σε όλους όσους τις επιβουλεύονται.»

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA