Χαλκίδα: Ραντεβού στο Πάρκο του Λαού δίνουν το Σάββατο οι παραγωγοί! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαλκίδα: Ραντεβού στο Πάρκο του Λαού δίνουν το Σάββατο οι παραγωγοί!

Χαλκίδα: Ραντεβού στο Πάρκο του Λαού δίνουν το Σάββατο οι παραγωγοί!
Η Εθελοντική ομάδα της ΕΠΚΑ-ΣΤΕ διοργανώνει διάθεση αγαθών με «Μία… Στάση» από τους παραγωγούς στους καταναλωτές, το Σάββατο 4 Απριλίου από τις 8 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι στο Πάρκο του Λαού-Χαλκίδα...

Θα υπάρχουν παραγωγοί με :Αλεύρι, Όσπρια, Ρύζι, Μέλι, Λάδι, Κρασί , τοπικά παραδοσιακά προϊόντα, Απορρυπαντικά από τοπική Βιοτεχνία και φρέσκες τσιπούρες ιχθυοτροφείου (έως εξαντλήσεως της ποσότητας).

Η ποιότητα και οι τιμές θα είναι από τις καλύτερες, όπως πάντα.

Στην ανακοίνωση της η ΕΠΚΑ-ΣΤΕ ενημερώνει τα μέλη και τους φίλους της ΕΠΚΑ-ΣΤΕ ότι τα νέα γραφεία της ΕΝΩΣΗΣ είναι στην οδό Ελ. Βενιζέλου 22 στο 1ο όροφο (πάνω από το κατάστημα ΜΥΩΤΕΡΗΣ) και θα είναι καθημερινά από τις 6,30 έως 8,30 κάθε απόγευμα οι Δικηγόροι της Ένωσης ώστε να συμβουλεύουν τους καταναλωτές για κάθε πρόβλημα αντιμετωπίζουν είτε με τις τράπεζες είτε με προβλήματα από την λήψη υπηρεσιών και αγορά προϊόντων.

Στην ίδια ανακοίνωση καλούν τα μέλη μας να πληρώσουν την συνδρομή τους (5 € το χρόνο) ώστε να μπορέσει να συνεχίσει η Ένωση την προσπάθεια παρέμβασης και να ζητούν με επιμονή τα τοπικά και τα Ελληνικά προϊόντα, καθώς όπως τονίζουν πρέπει όλοι να σκεφτόμαστε ότι κάθε ευρώ (€ ) που φεύγει από την χώρα μας σε εισαγόμενα προϊόντα είναι μια χαμένη θέση εργασίας για τα παιδιά μας.!

Η στήριξη του Τίμιου Εμπορίου είναι το ζητούμενο για την ΕΠΚΑ-ΣΤΕ.!

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA